Suport tehnic

CAD WORKS Inernational – integrator de solutii profesionale 3D CAD/CAM, SCAN, PRINT, distribuitor autorizat in Romania al SOLIDWORKS, SolidCAM, Creaform, 3D Systems, Formlabs, Markforged, 3DConnexion, DriveWorks, Visual Components. 

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru CAD WORKS International SRL („CAD WORKS”), cu sediul in Strada Popoveni nr. 3B, cladire I, parter,  200632, Dolj, Craiova, Romania. CAD WORKS urmareste permanent asigurarea prelucrarii datelor cu caracter personal in stricta conformitate cu principiile privind protectia datelor.

Prezenta Politica privind protectia datelor cu caracter personal  vizeaza prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor www.cadworks.ro, ale participantilor la evenimentele organizate de catre CAD WORKS, ale partenerilor de afaceri ai CAD WORKS, precum si ale altor persoane care contacteaza CAD WORKS si ale reprezentantilor acestora si se aplica datelor colectate prin intermediul paginii de internet, precum si altor date cu caracter personal pe care le colectam prin alte contacte offline. Politica a fost elaborata in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal”) si contine informatii privind cerintele aplicabile protectiei prelucrarii datelor cu caracter personal.

CAD WORKS colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele cazuri:

–          Sunteti utilizator al www.cadworks.ro si print3dcad.ro: Utilizam datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastra in momentul accesarii paginii de internet in scopul de a monitoriza traficul si a imbunatati continutul website-ului, precum si pentru a raspunde solicitarilor pe care ni le adresati prin completarea formularelor de contact.  Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate in acest context vizeaza ora si data accesarii site-ului, adresa IP de la care a fost accesat site-ul (pentru a asigura functionarea corespunzatoare a site-ului companiei) precum si datele pe care ni le transmiteti prin completarea formularelor – nume, adresa e-mail, companie, functie, numar telefon, aplicatii, buget, dupa caz. 

–          Sunteti abonat la Newsletter CAD WORKS: Putem utiliza datele dumneavoastra de contact in scopul de a va trimite, in format electronic, materiale informative cu privire la viitoarele evenimente organizate de CAD WORKS si care prezinta interes pentru dumneavoastra, dar numai daca v-ati abonat, si, prin urmare, v-ati dat acordul in mod expres cu privire la aceasta prelucrare. Va puteti retrage acordul in orice moment exprimandu-va astfel optiunea de a nu mai primi informari in viitor, folosind link-ul “Dezabonare” in momentul primirii e-mail-ului respectiv sau scriindu-ne la adresa marketing@cadworks.ro. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele si prenumele dumneavoastra, adresa de e-mail, functia si compania, date pe care ni le comunicati in mod direct la momentul completarii formularului de inregistrare.

–          Sunteti participant la evenimentele organizate de CAD WORKS: Utilizam datele dumneavoastra relevante cu caracter personal in scopul participarii la evenimentele CAD WORKS. De exemplu, poate fi necesar sa utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal relevante pentru realizarea unor evenimente privind domenii de interes pentru dumneavoastra. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele si prenumele, functia, compania, adresa de e-mail, numarul de telefon.

–          Sunteti partener contractual al CAD WORKS: Utilizam datele dumneavoastra relevante cu caracter personal in scopul derularii relatiei contractuale. In acest caz, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului. Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dumneavoastra sunt numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti pune la dispozitie in mod direct.

Furnizarea datelor cu caracter personal

Pentru activitatile de marketing direct, furnizarea datelor dumneavoastra este voluntara. In cazul in care datele cu caracter personal trebuie comunicate de dumneavoastra in mod direct, va rugam sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal solicitate in scopurile mentionate mai sus.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

In contextul indeplinirii scopurilor de prelucrare, CAD WORKS poate dezvalui datele astfel colectate catre partenerii sai contractuali, catre afiliatii sai ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri: – in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru prestarea serviciilor care constituie obiectul de activitate al CAD WORKS; – pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea acestei pagini de internet si a serviciilor derulate prin intermediul ei; –  pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare și activitate; – pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar/promotional, in conditiile si limitele prevazute de lege; – atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege.

Durata prelucrarii

Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea prelucrării lor pe durata necesara atingerii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus si ulterior potrivit cerintelor din politicile noastre interne si în conformitate cu cerintele legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal inceteaza in momentul in care scopurile prelucrarii sunt atinse, temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor inceteaza sa mai existe, iar perioada de stocare a documentelor, prevazuta de legislatia privind arhivele nationale din Romania si reglementarile locale ale CAD WORKS, expira.

Drepturile de care beneficiati:

– Dreptul la informare: aveti dreptul sa solicitati informatii despre faptul ca detinem informatii personale despre dumneavoatra si, daca da, despre ce informatii este vorba si de ce le detinem;

– Dreptul la acces: aveti dreptul de acces la informatiile dumneavoastra. Acest lucru va permite sa primiti o copie a informatiilor personale pe care le detinem despre dumneavoastra si sa verificati daca le procesam in mod legal;

– Dreptul la rectificare: aveti dreptul sa ne solicitati rectificarea informatiilor personale in cazul in care acestea sunt incorecte sau completarea lor in situatia in care sunt incomplete.

– Dreptul la limitare: aveti dreptul sa ne solicitati limitarea datelor prelucrate in situatia in care acest lucru este posibil tinand cont de scopul prelucrarii.

– Dreptul la stergere: aveti dreptul sa solicitati stergerea informatiilor dumneavoastra. Astfel puteti sa ne solicitati stergerea sau eliminarea informatiilor personale acolo unde nu avem motive intemeiate pentru a continua sa le procesam. Aveti dreptul sa ne solicitati stergerea sau eliminarea datelor dumneavoastra in situatia in care v-ati exercitat dreptul de a va opune prelucrarii.

– Dreptul de a va opune prelucrarii: aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii informatiilor dumneavoastra persoale in cazul in care prelucrarea are la baza un interes legitim si ceva din situatia dumneavoastra concreta va determina sa aveti obiectiuni referitoare la prelucrarea pe acest motiv. Totodata, aveti dreptul sa faceti obiectii in cazul in care prelucram informatiile dumneavoastra in scopuri de marketing direct si nu avem consimtamantul dumneavoastra;

– Dreptul de a va opune cu privire la luarea deciziilor automate in ceea ce va priveste;

– Dreptul de a solicita restrictii in ceea ce priveste procesarea informatiilor personale: aveti dreptul sa ne solicitati sa spuspendam procesarea datelor dumneavoastra personale in anumite cazuri;

 Dreptul la portabilitate: aveti dreptul sa primiți datele personale intr-o forma electronica structurata sau sa ne solicitati transmiterea datelor dumneavoastra unei alte parti. Acest lucru va permite sa preluati datele dumneavoastra de la noi intr-un format utilizabil electronic si sa le puteti transfera catre o alta parte;

– Dreptul de a va retrage consimtamantul: in situatia in care v-ati dat acordul pentru colectarea, procesarea si transferul informatiilor dumneavoastra personala, intr-un anumit scop, aveti dreptul de a retrage acest consimtamant in orice moment. Odata cu notificarea de retragere a consimtamantului transmisa de catre dumneavoastra, noi nu vom mai procesa informatiile respective in scopul/scopurile pentru care l-ati retras, cu exceptia cazului in care avem alta baza legitima in acest sens.

– Dreptul de a depune o reclamatie catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Bd. G-ral Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, telefon +40318059211 sau +40318059212, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro. 

Pentru exercitarea acestor drepturi precum si pentru orice intrebari suplimentare privind modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, va puteti adresa cu o cerere scrisa la sediul CAD WORKS Intl. din Craiova, Strada Popoveni 3B, cladire I, parter, cod 200632, Dolj, Romania sau la adresa de e-mail marketing@cadworks.ro.

Data ultimei actualizari: mai 2018.