Suport tehnic

Cumparati 2 licente SOLIDWORKS. Cu abonament.

Pentru licenta mai ieftina va oferim 50% reducere.  

 

                                                                           

Este momentul pentru a implementa sau pentru a va completa solutia SOLIDWORKS: cea mai facila si eficienta modalitate de a va exprima creativitatea si a obtine designul perfect.

Totul intr-un singur mediu: design, proiectare mecanica, electrica, electronica, analiza cu element finit, management de documente, generare de documentatie tehnica (service, instruire), prezentari de marketing.

Alegeti!

 

Cum beneficiati de oferta?

Simplu. Ne lasati un  mesaj si va contactam noi

pentru a va oferi toate detaliile si a defini

solutia optima.

* SOLIDWORKS 3D-Design: Accelerati joburile zilnice si implementati un mediu de design 3D care va face modelul mult mai rapid si mult mai usor de inteles.
* SOLIDWORKS Model Based Definition: Folositi noua metoda de transmitere a informatiilor de productie (PMI) in maniera 3D. Mai clar. Productivitate mai mare.
* SOLIDWORKS Simulation: Testati in mediul virtual, fara a cheltui pe manopera si material si imbunatatiti calitatea produselor voastre. Impuneti performanta dorita.
* SOLIDWORKS Plastics: Simulati procedeul de obtinere pentru cele mai folosite produse: cele din plastic. De la injectie, curgere si pana la matrita.
* SOLIDWORKS Inspection: Automatizati procedurile de inspectie, reducand cu pana la 90% erorile de scriere si scurtand drastic timpul pentru realizarea rapoartelor de inspectie. Mai rapid, mai precis, mai corect.
* SOLIDWORKS Electrical: Fie ca aveti nevoie de un mediu pentru a dezvolta schemele, fie ca vreti sa le integrati in produsele voastre, dispuneti de mediul integrat 2D si 3D dedicat fiecarui specialist. Electric si electronic.
* SOLIDWORKS PCB: Realizati in modul cel mai eficient designul circuitelor electronice (PCB) folosind programul pe deplin integrat cu SOLIDWORKS 3D CAD. Mai usor. Comunicare perfecta.
* SOLIDWORKS PDM: Echipa voastra are acces de fiecare data la fisierele cu versiunile corecte. La orice tip de fisier. Eficientizati procesul de dezvoltare a produselor si fluidizati traseul documentelor in compania voastra. Uniti departamentele.
* SOLIDWORKS Composer: Obtineti direct din datele 3D imagini, animatii sau prezentari fara a fi nevoie de prototipuri fizice.

Termeni si Conditii: Oferta valabila incepand cu data de 09 mai 2018, pentru o perioada limitata.
Aceasta oferta nu se aplica in cazul in care comanda include doar 2 licente SOLIDWORKS Standard, nu se poate cumula cu alte oferte si nu se aplica licentelor educationale si de cercetare.
Oferta valabila numai cu Subscription Service pentru 1 an, la pret de lista.
Se pot aplica si alte restrictii.