Prima platforma industriala integrata, complet scalabila, ultra-rapida, care permite o imbunatatire a performantelor de pana la 15 ori si o scadere cu pana la 20% a costurilor pieselor realizate.

Figure 4 Factory Solutions

 

PRODUCTIVITATE SI COST REDUS PRIN TEHNOLOGIE DIGITALA CU PERFORMANTELE MATRITERIEI PENTRU ORICE MEDIU INDUSTRIAL
Exista o solutie Figure 4 potrivita oricaror cerinte de productie:

Prima solutie scalabila, complet integrata in mediul industrial pentru productie prin 3D print

O solutie modulara de productie, proiectata sa poata fi extinsa odata cu cresterea afacerii

O solutie industriala accesibila, pentru obtinerea unor piese cu un cost de productie scazut

Modalitatea de productie, redefinita

3D Systems Figure 4 transforma in realitate visul de a realiza productie prin tehnologia printului 3D – prin cresterea repetabilitatii, durabilitatii, productivitatii si reducerea costului total operational. Figure 4 permite cresterea productivitatii prin viteza de lucru si procesele automate integrate, obtinand piese precise, cu repetabilitate, din materiale robuste utilizate in prezent in industrie, totul garantat de una dintre cele mai noi si eficace metode de imbunatatire a calitatii – Six Sigma.

Tehnologia de inalta productivitate Digital Molding

Figure 4™ pune la dispozitie o tehnologie ultra rapida de realizare a pieselor prin adaugarea de material, impartite in module, permitand amplasarea acestora in liniile automate si integrarea cu procesele secundare de curatare, uscare si tratare a pieselor obtinute. Tehnologia „digital molding” reduce costurile de dezvoltare si creste productivitatea prin eliminarea costurilor si timpului asociat dispozitivelor de productie clasice de realizare a pieselor prin matritare. Fluxul automat al proceselor „digital molding” accelereaza si simplifica productia pieselor din plastic in volume reduse. Figure 4 obtine astfel printr-un flux de productie automatizat piese precise raportate la modelele CAD, cu repetabilitate industriala.

O platforma modulara care se extinde odata cu cresterea afacerii

Furnizata in unitati configurabile pentru a permite extindere in orice moment este nevoie, Figure 4 permite cresterea capacitatii de productie simultan cu cererea, de la o unitate 3D print pentru prototipare rapida si productie de volum redus la sisteme modulare care cresc in ritmul cresterii volumului de produse, pana la o solutie industriala complet automatizata, complet integrata industrial.

 

Gama larga de materiale 

Material Design Center al 3D Systems detine cunostinte certificate de peste 30 de ani de experienta in cercetare – dezvoltare de produse si procese.

Materialele cu profil industrial disponibile pentru Figure 4 acopera un spectru larg al materialelor de productie, care permit inlocuirea materialelor folosite in acest moment in procesele traditionale de matritare si turnare.

Accelerati fluxul de productie prin 3D Sprint 

Solutiile Figure 4 folosesc software-ul 3D Sprint™, programul avansat al 3D Systems pentru pregatirea, editarea, tiparirea si managementul fisierelor intr-o interfata unica, intuitiva. 3D Sprint permite beneficiarilor sa scada seminficativ costul direct si indirect al sistemelor de productie prin 3D print, reducand necesitatea de a utiliza licente software costisitoare de la terti furnizori. 3D Sprint genereaza automat suportul necesar constructiei piesei intr-un mod eficient, ceea ce inseamna consum mai mic de material, iar acest lucru se traduce in economii importante.

Maximizati-va productia

Printr-o flota de aplicatii de monitorizare si diagnoza de la distanta, 3D Connect conduce la un nou management in productia prin 3D print (sau, pe scurt, productia 3D).
3D Connect Service pune la dispozitie o conexiune securizata on cloud catre echipele de service ale 3D Systems pentru a asigura o mentenanta preventiva si suport, ceea ce inseamna de fapt asigurarea unui service mai bun si extinderea intervalului de timp de lucru pentru sistemele voastre de productie.
Prin intermediul 3D Connect Manage veti putea de asemenea manageria si monitoriza echipamentul oricand, de oriunde, avand acces la rapoarte privind performanta sistemului, joburile de print, pentru a putea imbunatati eficienta sistemului de productie.