Vă prezentăm noua Arenă 3DEXPERIENCE!

       Fiți gata pentru noi modalități de a învăța, de a face afaceri și de a vă juca cu cele mai noi instrumente tehnologice de proiectare. Toate acestea le puteți găsi în noua Arenă 3DEXPERIENCE (fostul Pavilion Partner), reperul cheie al programului nostru. Un loc în care mii de inovatori, creatori și lideri din industrie pot împărtăși noi tehnologii și idei inovatoare pentru a depăși limitele designului de astăzi și de mâine.
       Nu ratați prezentările celor mai noi produse, competiții și oportunități pentru a accesa soluții emergente în parteneriat!

Nu rata sansa sa iei parte la cea mai mare conferinta SOLIDWORKS din lume!

Model Mania
 
Mult așteptata Model Mania, o provocare anuală care pune față în față utilizatorii SOLIDWORKS în crearea celui mai bun design. Testați-vă abilitățile în această cursă contra-cronometru, creați designul solicitat și puteți câștiga!
Zona Pavilion Expozițional
 
Asistați la desfășurarea unui flux de producție în direct care vă prezintă etapele de prelucrare ale unui produs real, de la proiectare la realitate. 
Anul trecut am construit un sistem de acționare a serpentinei pentru un motor Chevy cu bloc mic – nu ratați noutățile pregătite pentru anul acesta!
Zona de Realitate Virtuală

 
Pătrundeți în viitorul designului, al colaborării și al vizualizării prin realitatea mixtă. Jucați-vă cu prototipuri virtuale și accesați tehnologii de ultimă oră menite să schimbe și să reinventeze colaborarea tradițională.

 Inovare printr-o mai bună colaborare

     Anul trecut am introdus strategia 3DEXPERIENCE.WORKS și am arătat participanților o parte din instrumentele care îi vor ajuta să lucreze în echipă mai eficient și mai productiv – și a fost doar începutul…
     La 3DEXPERIENCE World 2020 veți avea și mai multe oportunități de a experimenta puterea colaborării în lumea desingului. Veți împărtăși idei cu colaboratori, designeri și lideri de piață și veți explora modalități noi prin care instrumentele de colaborare 3DEXPERIENCE.WORKS vă ajută să creșteți și să vă dezvoltați afacerea.
     În plus, veți beneficia de peste 350 de sesiuni tehnice concepute pentru a vă îmbunătăți abilitățile profesionale, oferindu-vă posibilitatea de a experimenta tehnologii emergente.

 

3DEXPERIENCE for Good
 
Acest nou program este locul în care ideile creative sunt binevenite. În prima zi, inaugurarea Hackathlon-ului 3DEXPERIENCE for Good, veți urmări cinci echipe care se vor lupta pentru a proiecta o mână protetică. Apoi, în ziua a doua, puneți-vă abilitățile la încercare și construiți propriul design pentru o proteză. Un atelier de robotică va închide ziua a treia, iar după eveniment toate protezele vor fi donate organizațiilor caritabile, în numele fiecărui participant. 
Laboratorul mobil
 
Experimentați puterea de colaborare a producătorilor în Laboratorul nostru Mobil. La această expoziție pe roți urmăriți proiectarea și prelucrarea controlată pe calculator și aflați despre rolul pe care SOLIDWORKS îl are în alte laboratoare mobile din întreaga lume.
Zona de Educație

 
Cum arată viitorul designului 3D?
Veniți și vedeți o gamă largă de produse versatile pe care elevii și studenții politehniști le-au proiectat în SOLIDWORKS. Vă invităm să vă opriți la fiecare în parte, și, împreună, să încurajăm eforturile generației următoare.

Alăturați-vă echipei noastre ca să construim ziua de mâine -azi.