Pentru ca lucrati intr-un domeniu diferit si aveti nevoie de echipamente gandite sa raspunda cerintelor unor utilizatori de aplicatii profesionale, seturi de date complexe si de dimensiuni mari sau modele 3D complicate.

Pentru ca in cazul dvs. performanta are alte limite iar echipamentele trebuie sa va ajute sa petreceti mai putin timp asteptand si mai mult generand proiecte industriale, tehnologii inovative sau prezentari grafice.

Pentru ca vreti sa fiti siguri ca se poate si sa nu va faceti griji ca folosirea unor aplicatii profesionale pe echipamentele alese de dvs. esueaza. Este mult mai important sa va concentrati toata atentia asupra proiectelor dvs. pentru a le finaliza corect si rapid. Trebuie sa fiti siguri ca sistemul este proiectat, testat in acest scop si ca a facut fata unor solicitari similare cu ale dvs.

Pentru ca echipamentele trebuie sa se adapteze cerintelor dvs., ceea ce inseamna ca trebuie sa dispuna o gama larga de optiuni de configurare, astfel incat sa alegeti usor in faza initiala sau sa puteti creste performantele rapid, ulterior, in functie de cerintele dvs.

 

Seriile HP Z Workstations sau HP ZBook sunt concepute si executate pentru a optimiza modalitatea prin care procesorul, memoria, grafica, sistemul de operare si aplicatiile software muncesc impreuna pentru a indeplini cerintele dvs., in oricare dintre configuratii. Un astfel de sistem concentrat, combinat cu un consum eficient si sisteme de racire performante, va ajuta sa utilizati efectiv fiecare minut din timpul dvs. Si nu in ultimul rand, stim ca este important sa lucrati intr-un mediu de birou, in liniste, pentru a va putea concentra. De aceea sistemele sunt perfect gandite in acest scop, functionand in modul “ultra-quiet performance”.

Si pentru a va permite sa fortati limitele echipamentelor dvs. in fiecare zi, inginerii HP realizeaza 115.000 ore de teste riguroase pe statiile de lucru HP Z pentru a atinge nivelul de siguranta cel mai ridicat din aceasta clasa. Componentele sunt supuse unor teste dure pentru a li se verifica performantele in conditii extreme. Folosindu-se o metoda brutala de testare sunt verificate concomitent frecventa, tensiunea si temperatura pentru a forta limitele procesoarelor, memoriei sau altor sisteme componente.

Procesoare:

Pentru HP Z Workstation: Dispuneti de o gama cuprinzatoare de procesoare de inalta performanta Intel® Xeon® testate si validate de Intel si HP pentru cerintele caracteristice aplicatiilor dedicate statiilor de lucru. Pe langa beneficiul utilizarii memoriilor ECC, procesoarele Intel® Xeon® ofera un surplus de performanta de 29% fata de procesoarele Intel® Core.

Pentru HP ZBook 15 G2 si 17 G2 aveti la dispozitie procesoarele Intel® Core™ i5 si i7 in varianta dual si quad core. Pentru aplicatiile SolidWorks este important numarul nucleelor (core), programul fiind gandit in varianta lucrului multicore.

Stocare:

Utilizati o solutie remarcabila si accesibila. Folosind HP Z Turbo Drive dispuneti de o solutie de stocare inovativa bazata pe tehnologia SSD (PCIe). Aceasta revolutioneaza complet modalitatea prin care workstation-ul dvs. lucreaza cu fisiere de dimensiuni mari – reducand semnificativ timpul de start-up (boot), cel alocat calculelor si cel de raspuns grafic (chiar si pentru sisteme video 4K). Experimentati o imbunatatire a performantelor cu 100% raportat la SATA SSD si o viteza de 6 ori mai mare la citirea datelor decat in cazul SATA HDD.

Video:

100.000 de ore de testare pe an pentru un numar mare de placi grafice, in conditii care le simuleaza pe cele reale, la care sunt supuse de utilizatori, precum si teste de anduranta care depasesc limitele uzuale de folosire, totul tradus in drivere de inalta performanta, in care utilizatorii au deplina incredere. Datorita colaborarii cu producatorii NVIDIA®, AMD si Intel orice problema se rezolva rapid. Astfel placile grafice ale statiilor de lucru HP sunt optimizate din punct de vedere termic, al consumului de energie al aplicatiilor certificate, totul fiind subsumat celor trei ani de garantie inclusa. In plus, aveti la dispozitie si expertiza SolidWorks in testarea placilor grafice, inclusiv driverele placilor video. Verifica aici  sistemele si placile certificate de SolidWorks.

Monitor/Display:

Monitoarele HP Z ofera o rezolutie grafica si o acuratete a culorilor de top, aducand la viata in format HD desenele tehnice, imaginile sau filmele, chiar si in cazul vizualizarii din unghiuri largi. Asezati-va confortabil si lucrati eficient aranjand pe inaltime, inclinare, prin pivotare si rotire monitorul dvs. pentru a obtine cea mai buna ergonomie. HP ZBook aduc de asemenea display-uri FHD cu vizualizare din unghiuri largi, iar acum pentru ZBook 15 G2 si optiunea QHD+ (care pune la dispozitie o rezolutie foarte inalta – 3200 x 1800 – pentru a obtine imagini de inalta calitate).

Upgrade:

Mai multa memorie si porturi I/O rapide sunt extrem de importante pentru statiile de lucru. Fiindca mai multa memorie inseamna un timp de asteptare foarte redus. HP Z Workstations sunt proiectate pentru a putea oferi mai multa memorie, o capacitate mai mare de stocare si porturi I/O care sa insemne inclusiv sloturi PCI Express, HDD (hard drives), SSD (solid state drives), DVD (optical drives), configuratii RAID sau sisteme de stocare flexibile. Modelele HP ZBooks inseamna deopotriva si un subsistem scalabil de memorie care largeste latimea de banda, reduce latenta si consumul de energie, astfel incat sistemele HP pot fi configurate pentru a dispune de mai multa memorie fara a influenta major cerintele referitoare la putere sau racire.

In acest mod, CAD WORKS, in parteneriat cu SolidWorks si HP, construieste pentru dvs. solutii hardware optime pentru aplicatiile distribuite.