licente instalate

parteneri

ani in domeniu

Unicul integrator de solutii profesionale 3D (CAD/CAM, SCAN, PRINT) din Romania,

CAD WORKS reprezinta solutia optima pentru cerintele voastre.

De 22 de ani testata in diferite forme de peste 500 de companii din Romania.

Experienta. Siguranta. Fiabilitate.

3D CAD - SOLIDWORKS

Totul intr-un singur mediu: design, proiectare mecanica, electrica, electronica, analiza cu element finit, management de documente, generare de documentatie tehnica (service, instruire), prezentari de marketing. Lucrati ca o echipa. Colaborati.

Software CAM - SolidCAM

Complet integrat cu 3D CAD, simplu de utilizat, reprezinta drumul cel mai scurt catre eficienta maxima. Cu modulul iMachining, indiferent de experienta dvs, CNC-urile devin mai profitabile ca oricand, reducand cu pana la 70% timpul de prelucrare. Fara a distruge sculele sau masina. Fiti productivi. Revolutionati.

3D SCAN - Creaform

Portabile, rapide, versatile, usor de folosit, oferind un feedback instantaneu, echipamentele Creaform reprezinta solutia de start sau de final pentru proiectele voaste. Inspirati-va sau controlati. Sau ambele.

Descoperiti si folositi cel mai bun sistem de masura brat articulat: bratul vostru!

Noua serie MetraSCAN 3D – de 12 ori mai rapida si de 1.5 ori mai precisa.  Inspectie sau reverse engineering. Rapid. Ca un robot.

HandyPROBE – libertate totala de miscare, complet insensibil la vibratii sau alte modificari ale mediului. Controlati cu o masina de masurat portabila.

HandySCAN 3D – portabil si versatil, cel mai rapid scanner existent pe piata, se adapteaza perfect oricaror solicitari de inspectie sau inginerie inversa. Precizie LASER. Cu aviz metrologic.

– Go!SCAN 3D – doar click. Rezultat: geometrie si textura, culoare. Cu cea mai buna acuratete disponibila in tehnologia luminii albe. Rapid, indiferent de experienta.

MaxShot Next – Cel mai precis si usor de utilizat sistem de masura prin fotogrametrie.

3D PRINT - 3D SYSTEMS

Solutii de printare 3D pentru orice faza din procesul de dezvoltare a unui produs: Concept, Design, Testare, Productie.

Alegeti orice caracteristica o considerati importanta: Rigiditate. Elasticitate. Culoare. Rezolutie. Precizie. Rezistenta.

Orice tehnologie, orice material: plastic, ceramic sau metal.

Alegeti orice domeniu. Avem solutii dedicate.