Contribuie și tu la dezvoltarea  SOLIDWORKS  

Ai o idee pentru a îmbunătăți produsele SOLIDWORKS, cu care lucrezi zi de zi? Acum ai ocazia s-o propui pentru SOLIDWORKS World 2019. Tot ce trebuie să faci este să accesezi SOLIDWORKS World 2019 Top Ten, să dai click în partea dreaptă, sus, pe Action și să alegi opțiunea Idea. Dacă vrei ca ideea ta să ajungă o comandă în versiunea următoare a unui produs SOLIDWORKS, găsești mai jos câteva sugestii utile:

Dă un nume ideii tale

Denumirea trebuie să fie concisă, astfel încât să ofere, din start, o viziune generală asupra ideii tale. De exemplu, o denumire precum: “Transformarea selecției în ceva similar cu programele de editare foto” este prea ambiguă, putând genera întrebări precum:

  • Ce opțiuni de selecție ar trebui incluse?
  • Este o cerință legată de filtre sau vizează alte lucruri?

Un titlu potrivit ar fi “Adăugarea posibilității de selecție de tip lasso”. În acest caz, este solicitată o capabilitate/comandă concretă. Fă o scurtă descriere

Descrierea ar trebui să ofere mai multe detalii cu privire la motivul pentru care utilizatorii ar avea nevoie de această noua îmbunătățire/comandă în produsele SOLIDWORKS. Poți include imagini sau atașa materiale video pentru a-ți ilustra ideea, indicând cum ar putea funcționa noua îmbunătățire sau în ce situații schimbarea s-ar dovedi utilă.

Adaugă o imagine

 

 

Adaugă un video

Dacă rămânem la exemplul – “Adăugarea posibilității de selecție de tip lasso” – atunci descrierea ar trebui să includă și un paragraf despre această îmbunătățire, care să conțină detalii legate de modul de folosire “use case” (cum și cât de frecvent poate fi utilizată). Alte detalii care merită să fie abordate în descriere sunt:

  • Mediul de lucru concret în care dorești sa apară (în schițe, în piesă, în desenele de execuție, în cazul adnotărilor sau în fiecare dintre ele);
  • Asemănarea cu comenzi pe care deja le utilizezi sau, dimpotrivă, unicitatea sa etc.

Câteva sfaturi suplimentare

Dacă ai mai multe idei, evită să le plasezi pe toate la un loc. Postează-le separat. Astfel, restul utilizatorilor vor putea aprecia și vota fiecare idee în parte. Nu există o limită în ceea ce privește numărul de idei cu care poți intra în competiție! Dacă te gândești că ar fi binevenite mai multe tipuri de metode de selecție, în loc să îți înscrii ideea sub denumirea “Adăugarea de magnetic lasso și magic wand selection”, postează fiecare dorință separat: “Adăugarea posibilității de selecție de tip magnetic lasso” și “Adăugarea posibilității de selecție de tip magic wand”. Astfel, votanții vor putea lua în calcul fiecare dintre opțiuni și utilitatea acestora. Este posibil ca un criteriu să se dovedească mai popular printre utilizatori, spre deosebire de celălalt. Dacă ideea le include pe ambele, s-ar putea să nu fie votată cum ar fi fost dacă s-ar fi referit la fiecare opțiune separat.

Categoriile aplicabile

Selectează categoria corespunzătoare pentru ideea ta. O găsești în partea de jos a paginii SOLIDWORKS World 2019 Top Ten. Asigură-te că selectezi categoria potrivită pentru fiecare idee trimisă.

Comentarii

Comentariile pot contribui la șlefuirea unei idei. De aceea, salutăm toate contribuțiile constructive! Utilizatorii pot sugera cazuri alternative de folosire a ideilor propuse de alții, sporind astfel importanța lor. Sau pot semnala existența unor dispozitive SOLIDWORKS cu funcții similare celor propuse, caz în care autorul ideii are posibilitatea să adauge detalii descriptive suplimentare, pentru a-și susține și valorifica propunerea. Comentariile sunt importante. Ele sporesc vizibilitatea ideilor, înainte de începerea votării.

Îți urăm succes și multă inspirație!

Mai presus de orice, SOLIDWORKS World Top Ten este creat special pentru tine. Așa că bucură-te de întregul proces, înscrie-te, comentează și votează! Participă activ la dezvoltarea SOLIDWORKS, programul care te ajută zi de zi. Date importante pentru înscrieri și votare:

  • 12 decembrie 2018:  Termen final pentru înscrierea ideilor;
  • 13 decembrie 2018:  Începerea procesului de votare;
  • 31 ianuarie 2019: Încheierea votării.