Inovarea, comunicarea si colaborarea sunt esentiale pentru a avea succes in domeniul vostru.

Utilizati acest produs CAD pus la dispozitie gratuit.

eDrawings Viewer

Rapid, sigur si convenabil, eDrawings este primul instrument de comunicare via e-mail care faciliteaza colaborarea in interiorul sau in exteriorul companiei voastre.

Pentru desene 2D si modele 3D, piese sau ansambluri, modalitatea de vizualizare este importanta pentru a intelege rapid si corect conceptele transmise.

Mariti, rotiti, sectionati, ascundeti componente, folositi vederi predefinite, si totul va fi mai simplu de inteles. Fara a fi nevoie de un program costisitor.

SolidWorks® Explorer

Singurul sistem de management al fisierelor CAD la fel de intuitiv ca Windows® Explorer, foarte util pentru fisierele de tip SolidWorks.

SolidWorks Composer Viewer

Vizualizati continutul documentatiei tehnice transmise de partenerii vostri intr-un mod interactiv, in varianta 3D. HTML, film sau imagini, folositi SOLIDWORKS Composer Player pentru a intelege instructiunile de montaj, asamblare, service, cataloage de prezentare si multe altele.

Eliminati necesitatea de a parcurge explicatii stufoase in format text.

O poza face cat 1000 de cuvinte. Iar un film…. 

SolidCAM

Daca sunteti interesati sa testati caracteristicile programului SolidCAM, inregistrati-va accesand acest link.

In urma inregistrarii veti primi o versiune demo care dispune de toate functionalitatile SolidCAM, mai putin postprocesarea.

Daca doriti detalii despre postprocesoare, va rugam sa ne contactati.