Inovarea, comunicarea si colaborarea sunt esentiale pentru a avea succes in domeniul vostru.

Utilizati aceste produse CAD puse la dispozitie gratuit.

DraftSight™ – 2D CAD

Vizualizati, manageriati si editati proiectele existente in format DWG si totodata generati fisiere noi in acest format.

Folositi o interfata familiara, ceea ce inseamna un necesar de instruire minim pentru a experimenta o tranzitie usoara si de succes de la sistemul 2D CAD folosit in prezent la DraftSight.

Nu exista comparatie din punct de vedere financiar intre DraftSight si sistemul 2D CAD detinut de voi.

eDrawings Viewer

Rapid, sigur si convenabil, eDrawings este primul instrument de comunicare via e-mail care faciliteaza colaborarea in interiorul sau in exteriorul companiei voastre.

Pentru desene 2D si modele 3D, piese sau ansambluri, modalitatea de vizualizare este importanta pentru a intelege rapid si corect conceptele transmise.

Mariti, rotiti, sectionati, ascundeti componente, folositi vederi predefinite, si totul va fi mai simplu de inteles. Fara a fi nevoie de un program costisitor.

SolidWorks® Explorer

Singurul sistem de management al fisierelor CAD la fel de intuitiv ca Windows® Explorer, foarte util pentru fisierele de tip SolidWorks.

SolidWorks Composer Viewer

Vizualizati continutul documentatiei tehnice transmise de partenerii vostri intr-un mod interactiv, in varianta 3D. HTML, film sau imagini, folositi SOLIDWORKS Composer Player pentru a intelege instructiunile de montaj, asamblare, service, cataloage de prezentare si multe altele.

Eliminati necesitatea de a parcurge explicatii stufoase in format text.

O poza face cat 1000 de cuvinte. Iar un film…. 

SolidCAM

Daca sunteti interesati sa testati caracteristicile programului SolidCAM, inregistrati-va accesand acest link.

In urma inregistrarii veti primi o versiune demo care dispune de toate functionalitatile SolidCAM, mai putin postprocesarea.

Daca doriti detalii despre postprocesoare, va rugam sa ne contactati. 

Suport