“DriveWorks reprezinta tehnologia care va permite automatizarea proceselor de design si de ofertare. Este folosita la nivel mondial de numeroase companii pentru a configura produse LA FEL dar DIFERITE. Rezultatul: design precis, documentatii pentru productie si oferte generate simplu si rapid.”

Sunteti in cautarea unei solutii de automatizare a procesului de design? Sunteti preocupati de punerea la dispozitia echipelor si distribuitorilor dvs. de solutii eficiente pentru configurare si ofertare?

DriveWorks raspunde solicitarilor dvs. printr-un software modular si scalabil.

Cateva informatii despre modulele DriveWorks:

Rezolvarea acelorasi sarcini iar si iar se traduce in consum de timp, rutina si erori. Cu DriveWorksXpress automatizati temele de proiectare repetitive. Este suficient sa configurati proiectul, sa completati formularul si sa lasati DriveWorks sa creeze noi variante ale pieselor, ansamblurilor si desenelor pentru dvs.

DriveWorksXpress este deja integrat in SolidWorks. Din meniul Tools click pe pictograma DriveWorksXpress pentru a avea acces la Design Automation. Simplu.

Faceti pasul spre DriveWorks Solo pentru a avea la dispozitie si optiuni avansate de control al configurarii, desenelor de executie sau ofertelor .

DriveWorks Solo va permite sa creati si sa configurati simplu si rapid in SolidWorks

produse personalizate. Folositi DriveWorks Solo & SolidWorks pentru a reduce costurile aferente realizarii unor proiecte dedicate, a raspunde rapid cererilor de oferta, a creste calitatea produselor si a reduce sarcinile repetitive.

Introduceti noi dimensiuni sau detalii specifice comenzii in propriile formulare customizate in SolidWorks pentru fiecare solicitare si obtineti toate informatiile necesare pentru a produce si lansa pe piata produsele in configuratiile cerute. Rapid.

Prin upgrade la DriveWorks Pro permiteti clientilor dvs. sa isi configureze produsele asa cum doresc, urmand regulile impuse de dvs., local sau via internet.

Este solutia ideala pentru orice afacere axata pe proiecte flexibile, care urmaresc alegerile utilizatorilor. DriveWorks va genera desenele de executie, modelele 3D si documentele de vanzari cu precizie si in mod automat.

Setati, executati proiectele si realizati documentele personalizate cu DriveWorks Pro Administrator, generati fisiere SolidWorks si alte tipuri de documente cu DriveWorks Pro Autopilot.

Cu DriveWorks Pro Live pentru desktop, tablete si mobil utilizatorii introduc solicitarile in web browser iar modelele sunt generate de DriveWorks Autopilot. Usor de folosit.

Extinderea pe noi piete folosind SolidWorks si DriveWorks

Escaliers Gilles Grenier Inc (GG Stair), este o companie renumita in productia de scari, cu sediul in Quebec, Canada. De unde vine acest renume? Din procesele de productie brevetate, din nivelul inalt de calitate si din precizia exceptionala. Sa fii inaintea concurentei in acest domeniu insemna sa detii capabilitati avansate de design, dar si procese de ultima generatie pentru productie, asamblare, vopsire si lacuire. Toate aceste atuuri se inglobeaza in produsele realizate, acestea fiind intoteauna modele care se disting fata de cele ale competitorilor.

Timp de mai multi ani, GG Stair s-a pozitionat ca un producator local de scari, realizand proiecte de constructii domestice si comerciale in si in jurul orasului Quebec. Schimbarile intervenite pe piata de profil au determinat compania sa-si modifice modelul de business pentru a raspunde necesitatilor unui numar mai mare de posibili utilizatori. Astfel, a fost infiintata Divizia Distinction Grenier®, specializata in proiectarea, fabricarea si instalarea de scari exclusiviste, cu o complexitate crescuta.

Daca pana in 2007 GG Stair a optat pentru instrumentele puse la dispozitie de AutoCAD® 2D, in momentul aparitiei diviziei Distinction Grenier a devenit clara necesitatea trecerii la proiectarea 3D.

“Pe masura ce proiectele noastre deveneau din ce in ce mai complexe, am observat limitarile instrumentelor 2D”, afirma Senior Designer Hugo Boisvert. „Era nevoie sa lucram cu materiale curbate, inclusiv lemn si fier forjat, si se impunea desfasurarea suprafetelor curbe pentru a determina lungimile exacte pentru productie. Ca sa realizam acest lucru, era necesar sa lucram in 3D.”

Dupa evaluarea Autodesk® Inventor®, Solid Edge® si SOLIDWORKS® 3D CAD, GG Stair a ales SOLIDWORKS Professional, deoarece este simplu de utilizat, indeplineste cerintele legate de desfasurarea elementelor pentru componentele curbate ale scarilor si ofera performante cerute de un design exclusivist. “Doar in SOLIDWORKS am putut realiza desfasurarea elementelor curbate si realiza lungimile corecte,” completeaza Boisvert. “Dupa ce am evaluat toate cele 3 software-uri am fost convinsi ca SOLIDWORKS este cea mai buna alegere.”

Prin implementarea solutiei SOLIDWORKS, rezultatele obtinute de GG Stair in termeni de inovatie, complexitate si calitate au fost remarcabile, proiectele ce implica modelele de scari exclusiviste reprezentand in prezent mai mult de 40% din business. “SOLIDWORKS ne-a permis sa facem anumite lucruri pe care pur si simplu nu le puteam face anterior, ceea ce a deschis o noua piata pentru noi.” “In multe sensuri, domeniul scarilor de lux este un domeniu artistic, ceea ce din punct de vedere design si productie reprezinta o provocare.”

In materie de software, in afara de SOLIDWORKS Professional, folosit pentru a raspunde cerintelelor asociate cu realizarea scarilor de lux, GG Stair opteaza in realizarea liniei Kameleon pentru combinatia SOLIDWORKS Professional si DriveWorks, obtinand astfel automatizarea tuturor etapelor, de la configurare si comanda online pana la design si productie.

“Pentru linia Kameleon am automatizat procesele de dezvoltare si productie a scarilor prefabricate, folosind SOLIDWORKS si DriveWorks ,” afirma Boisvert. “Intregul proces dureaza mai putin de 1 ora pentru a genera informatiile de configurare si asamblare pentru nu mai putin de 150 piese bazate pe cerintele specificate de catre clienti. Acest tip de automatizare ne-a permis sa generam rapid design personalizat, la costuri reduse, precum si documentatie de productie si vanzari, conferindu-ne un real avantaj competitiv in aceasta piata.”