DriveWorks reprezinta tehnologia care va permite automatizarea proceselor de design si de vanzari. Este folosita la nivel mondial de numeroase companii pentru a configura produse La fel dar Diferite. Rezultatul: design precis, documentatii pentru productie si vanzari generate simplu si rapid.”

Sunteti in cautarea unei solutii de automatizare a procesului de design?

Sunteti preocupati de punerea la dispozitia echipelor si distribuitorilor de solutii eficiente

pentru configurare si vanzare?

DriveWorks raspunde solicitarilor voastre printr-un software modular si scalabil.

Rezolvarea acelorasi sarcini iar si iar se traduce in consum de timp, rutina si erori.

Cu DriveWorksXpress automatizati temele de proiectare repetitive. Este suficient sa configurati proiectul, sa completati formularul si sa lasati DriveWorks sa creeze noi variante ale pieselor, ansamblurilor si desenelor pentru voi.

DriveWorksXpress este deja integrat in SOLIDWORKS. Din meniul Tools click pe pictograma DriveWorksXpress pentru a avea acces la Design Automation.

Faceti pasul spre DriveWorks Solo pentru a avea la dispozitie si optiuni avansate de control al configurarii, desenelor de executie sau ofertelor.

DriveWorks Solo va permite sa creati si sa configurati simplu si rapid in SOLIDWORKS produse customizate. Folositi DriveWorks Solo & SOLIDWORKS pentru a reduce costurile aferente personalizarii proiectelor, a raspunde rapid cererilor de oferta, a creste calitatea produselor si a reduce sarcinile repetitive.

Introduceti noi dimensiuni sau detalii specifice comenzii in propriile formulare customizate in SOLIDWORKS pentru fiecare solicitare si obtineti toate informatiile necesare pentru a produce si lansa pe piata produsele in configuratiile cerute.

Prin upgrade la DriveWorks Pro permiteti clientilor vostri sa isi configureze produsele asa cum doresc, urmand regulile impuse de voi, local sau via internet.

Este solutia ideala pentru orice afacere focusata pe proiecte personalizate. DriveWorks va genera desenele de executie, modelele 3D si documentele de vanzari cu precizie si in mod automat.

Setati, executati proiectele si realizati documentele personalizate cu DriveWorks Pro Administrator, generati fisiere SOLIDWORKS si alte tipuri de documente cu DriveWorks Pro Autopilot.

Cu DriveWorks Pro Live pentru desktop, tablete si mobil utilizatorii introduc solicitarile in Browser iar modelele sunt generate de DriveWorks Autopilot.