Form 3L

Aduceți imprimarea 3D de mari dimensiuni acasă

Creșteți numărul de piese tipărite indoor cu ajutorul Form 3L, o imprimantă 3D de format mare, de încredere, ușor de utilizat, perfectă pentru producția pieselor de calitate industrială.

Detalii mici, rezultate mari

Reduceți timpul de fabricație, mai îndelungat în cazul externalizării producției, precum și munca manuală de asamblare a imprimantelor 3D de largi dimensiuni. Form 3L oferă o suprafață de lucru generoasă la o valoare fără precedent.

Înălțime          Lățime          Adâncime

________________________________________
11.8 in              13.2 in            7.9 in

____________________________________
30 cm               33,5 cm          20 cm

40.000.000 de piese tipărite cu tehnologia Formlabs

 

Calitate incredibilă a pieselor

Piesele mari nu implică automat o calitate scăzută. Form 3L oferă o finisare excepțională a suprafețelor și a detaliilor fine, caracteristice imprimării 3D prin metoda stereolitografică.

Rezoluție XY: 25 pm
Putere laser: 250mW

 

Traiectorie optimizată a laserului

Cele două unități mobile de procesare a luminii (LPU) din interiorul imprimantei utilizează un sistem compact de lentile și oglinzi pentru o imprimare precisă și repetabilă.

Caracteristici clare, executate cu acuratețe

Fiecare laser de înaltă densitate trece printr-un filtru spațial, asigurând acuratețea suprafeței pe care o iluminează.

Precizie maximă

O oglindă parabolică ajută laserul să imprime perpendicular pe planul de construcție, ceea ce asigură o calitate uniformă a imprimării pe întreaga suprafață de construcție.

 

 Intuitiv și Eficient

Nu e nevoie de tehnicieni specializați. Form 3L oferă distribuirea automată a rășinii, software simplu de pregătire a imprimării și o interfață pe care o poate folosi orice persoană din compania dumneavoastră.

Tipărire non-stop:

Senzorii integrați ajută la menținerea condițiilor ideale de imprimare și vă trimit alerte despre starea imprimantei pe care o dețineți.

Etalonare cu buclă închisă:

Senzorii optici urmăresc și corectează continuu scara și puterea, detectând chiar și praful.

Componente înlocuibile de către utilizator:

Unitățile de procesare a luminii, compresorul și fereastra optică pot fi înlocuite indoor, reducând necesitatea livrării unor imprimante înlocuitoare.

Design

Proiectați-vă modelul în soft-ul CAD standard și importați un fișier STL sau OBJ în soft-ul nostru de pregătire a tipăririi, PreForm.

 

Imprimare

Trimiteți printuri prin WiFi, retipăriți proiecte anterioare și gestionați cu ușurință piesele care necesită a fi tipărite cu ajutorul interfeței intuitive a ecranului tactil al imprimantei.

 

Post-procesare

Pregătiți-vă piesa pentru kitul de finisare Formlabs. Kitul de curățare Elma P180H sau P300H este recomandat în prezent pentru post-procesarea automată.

Aceleași imprimări perfecte la o scară mai mare? Lejer!

Cu tehnologia avansată Low Force Stereolithography (LFS)™, Formlabs a re-conceput complet imprimarea 3D pe bază de rășini pentru a reduce drastic forțele procesului de imprimare.

 __________________________________________________

Rezoluție XY: 25μm
Putere Laser: 250mW
Grosime strat: 25 – 300μm
Volum: 30 X 33.5 X 20cm
 
 

 

 

 

Stereolitografia cu forță scăzută (LFS) ™, soluție patentată FormLabs.

Oferă calitate și repetabilitate imprimării.

White Paper

Introducere în SLA

Descoperiți ce beneficii poate aduce metoda stereolitografică de printare 3D afacerii dvs.

Descărcați fișierul White Paper.

Alegeți materialul potrivit

Lucrați fără probleme cu diverse materiale. Form 3L poate conține 2 cartușe de rășină interșanjabile, prevenind astfel întreruperile în timpul tipăririi pieselor de mari dimensiuni.

Asistență în caz de necesitate

Obțineți ajutorul unui expert Formlabs ori de câte ori aveți nevoie. Bucurați-vă de sfaturi utile, compatibile cu afacerea dvs.

Construit pentru echipe

Planificați și gestionați imprimările  cu ajutorul “PreForm”. Gestionați toată flota de imprimante cu ajutorul aplicației online.