PROFITĂ ASTĂZI DE MEGA OFERTA NOASTRĂ

 

OFERTĂ SPECIALĂ – CUMPĂRAȚI 2 LICENȚE SOLIDWORKS DESKTOP și minim DOUĂ roluri pe PLATFORMA 3DEXPERIENCE,  IAR LICENȚA CU CEL MAI MIC PREȚ ESTE GRATUITĂ 

CREAȚI, COLABORAȚI ȘI FIȚI INOVATORI ÎNTR-UN SINGUR MEDIU, ORIUNDE, ORICÂND.

Criza actuală ne obligă să reevaluăm modul în care lucrăm și să accelerăm transformarea digitală a organizației noastre pentru a rămâne competitivi. Dassault Systèmes SOLIDWORKS vă pune la dispoziție tehnologia care vă ajută să faceți această schimbare.

Portofoliul SOLIDWORKS® permite proiectanților, inginerilor, echipelor de producție, marketing și vânzări, ba chiar și furnizorilor externi, să lucreze simultan, într-un mediu perfect integrat. Prin adăugarea platformei cloud 3DEXPERIENCE® vă puteți partaja cu ușurință datele CAD, puteți colabora cu alții și puteți utiliza o gamă variată, în continuă creștere, de instrumente conectate, pentru a proiecta, testa, fabrica și gestiona produsele de oriunde.

Aflați modul în care SOLIDWORKS și 3DEXPERIENCE vă pot accelera transformarea digitală. Descoperiți viitorul!

Aflați mai multe detalii despre trecerea tehnologiei de la desktop la cloud. Platforma 3DEXPERIENCE aduce proiectarea, colaborarea în baza proiectului, stocarea documentelor și comunicarea într-un singur mediu, bazat pe cloud. Dispuneți de mai multă putere, fără a solicita hardware-ul sau a necesita resurse IT suplimentare.

Termeni și condiții: Oferta este valabilă începând cu data de 7 octombrie în Slovenia, Serbia, Bulgaria, România, Albania, Bosnia Herțegovina, Slovenia, Croația și Israel. Oferta se desfășoară pe o durată limitată de timp, până la epuizarea stocurilor disponibile. Promoția nu se cumulează cu alte reduceri sau oferte speciale. Sunt eligibile doar licențele nou achiziționate, comandate după ora 12:00 (amiază) CET, pe 7 octombrie 2020. Abonamentul inițial pe desktop de 12 luni și YSC trebuie comandate la prețul complet. Licența desktop cu cel mai mic preț este gratuită. NU sunt permise două licențe SolidWorks Standard pentru desktop. Promoția nu este valabilă de două ori pentru aceeași companie (se poate aplica o singură dată per comandă și per companie). Licențele educaționale și de cercetare nu se califică pentru această ofertă. Pot fi aplicate alte restricții. Pentru mai multe informații, contactați distribuitorul local Dassault Systemes SOLIDWORKS.