Rășina Rebound – 

un material elastic de imprimare

3D, pregătit pentru producție

Cu o rezistență de cinci ori mai mare la rupere, de trei ori mai mare la tracțiune și de două ori mai mare la alungire față de alte materiale elastomerice de producție existente pe piață, Rășinile Rebound sunt perfecte pentru imprimarea 3D a pieselor elastice și rezistente.

Bucurați-vă de beneficiile a doi ani de dezvoltare și testare riguroasă a acestui material de top, creat în urma unei colaborări exclusiviste cu brandul de încălțăminte New Balance.

Rășina Rebound este disonibilă la comanda unei cantități minime prestabilite și necesită pași și echipamente suplimentare în vederea utilizării sale cu succes. Colaborați cu Formlabs pentru a evalua și utiliza acest material în producție.

Descoperiți cum a utilizat  New Balance,

Rășina Rebound

Structuri elastice rezistente

Puterea de elongație a Rășinii Rebound o face perfectă pentru piese tactile, flexibile, precum mânere sau manșoane de protecție.

Elongație

300%

Performanță sub presiune

 

Rășina Rebound este suficient de puternică pentru a face față compresiei sau tensiunii constante, fiind excelentă pentru fabricarea garniturilor complexe sau sigiliilor durabile.

Rezistență la rupere

110 kN/m

Rezistență la tracțiune

22 Mpa

Kilometri de teste la nivel

mondial

Încălțămintea New Balance în a cărei compoziție intră Rășina Rebound sunt deja pe piață, fiind purtați în întreaga lume.

Rășina Rebound face față intemperiilor, rezistând la utilizarea zilnică, pe orice tip de vreme, depășind materialele tradiționale.

Randamentul energetic al investiției

57%

Utilizarea Rășinilor Rebound

Spre deosebire de alte produse Formlabs, utilizarea Rășinilor Rebound implică un proces de lucru mai complex și necesită pași și echipamente suplimentare pentru o o producție de calitate.

Acest material este disponibil exclusiv prin parteneriat cu Formlabs și necesită o comandă minimă inițială.

1. Proiectare
Pentru o imprimare reușită, Rășina Rebound necesită proiectare ținând cont de parametri specifici. Începeți cu piese mici, urmați instrucțiunile de utilizare și experimentați.

2. Pregătire și Amestec
Lucrați cu Formlabs pentru a asigura acestui material un mediu de imprimare adecvat. Înainte de imprimare amestecați componentele rășinii, respectând raportul acestora.

3. Printare și Post-Procesare

Clătiți și post-procesați piesa dvs. ținând cont de recomandările specifice pentru Rășina Rebound. Acest pas necesită echipament specializat.

Transformați imprimarea 3D într-un ingredient secret

FormLabs vă poate ajuta să explorați și să implimentați metode inovative de utilizare a aditivilor fabricați, pentru a vă consolida afacerea, a veni cu propuneri noi pe piață și a vă familiariza cu materialele personalizate de ultimă generație, elaborate pentru a răspunde unor solicitări deosebite, de viitor.