Materiale pentru prototipare rapidă, de înaltă rezoluție

Materializează-ți ideile! Tipărește modele și prototipuri 3D solide și precise cu materialele Formlabs de uz general.

Alege Rășinile Standard pentru:

Detalii precise

Finisare netedă a suprafeței

Evitarea procesului de post-întărire

Rășini Greyscale

specificații tehnice

Rășini Clear

specificații tehnice

Rășini Draft

specificații tehnice

Color Kit

specificații tehnice

Rășini Greyscale

pentru prototipuri și modele

Cu un finisaj mat, aspect opac și detalii precise, piesele imprimate cu rășinile Black, White și Gray sunt gata de utilizare direct din imprimantă. Nuanța lor neutră le transformă, totodată, într-o bază excelentă pentru piesele care urmează să fie vopsite ulterior, sau pentru cele care vor fi supuse altor procese de finisare.

 Compatibile cu Form 3 și Form 2.

Rășini Clear

pentru aplicații transparente

Tehnica stereolitografică de imprimare 3D face posibilă tipărirea unor piese transparente direct în birou. Rășinile din această categorie  sunt perfecte pentru prelucrarea matrițelor, utilizarea în domeniul optic, iluminării sau a oricăror piese care necesită proprietăți translucide.

 Compatibile cu Form 3 și Form 2.

Rășini Draft

pentru prototipări super-rapide

Rășinile Draft, materialul nostrul cel mai rapid de imprimare, este potrivit pentru tipărirea pieselor mari și voluminoase într-un timp util. Cu o înălțime a stratului de 300 microni, are o precizie acceptabilă pentru nevoile de prototipare, permițând în acest fel printarea rapidă a diferitelor intenții de design.

 Compatibile cu Form 3 și Form 2.

Color Kit

un spectru larg de posibilități

Prima soluție integrată de amestecare a culorilor pentru rășini, Color Kit permite imprimarea 3D într-o gamă variată de culori, fără a necesita ulterior lucru manual de finisare și vopsire. Produse obținute mai rapid, cu o tehnologie 3D potrivită.

Compatibile cu Form 3 și Form 2.

16 Rețete.  Potențial infinit

Contactează-ne

Aveți nevoie de mai multe informații sau de asistență pentru alegerea materialului potrivit? Sunteți interesat să comandați mai multe tipuri de rășini? Suntem aici pentru a vă ajuta!

* Modele 3D utilizate sunt realizate de Btech Innovation (craniu, implant), Chris Halliday (ansamblu etrier de frână), Coalesce (dispozitiv respirator), Formlabs (Adrian Tanner, Amos Dudley, Brian Chan, Jake Kapusta, Zachary Frew), The Makers Lab at University of California San Francisco (cutie toracică), Polysculpture, Righthand Robotics (material modelat peste și în jurul unei mâini robotizate)