Doriti sa parcurgeti oricare dintre cursurile mentionate mai jos? 

Contactati-ne pentru detalii.

La sediul dvs. sau al CAD WORKS din Bucuresti si Craiova, dar si in Timisoara, Cluj sau Bacau, punandu-va la dispozitie materiale de curs concepute de producatori si echipamente hardware, instructori certificati tehnic va vor ajuta sa faceti primii pasi sau sa deprindeti functiile avansate ale programelor din solutia CAD WORKS.

Curs instruire SOLIDWORKS Electrical Schematic (2D)

Durata cursului este de 2 zile a cate 8 ore/zi si se bazeaza pe manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerinte preliminare: Experienta sistem operare Windows, cunostinte de proiectare electrica.

Descriere: Acest curs va invata cum sa utilizati SolidWorks Electrical Schematic pentru a genera documentatia tehnica (in format 2D) necesara realizarii proiectelor de profil electric. Veti putea realiza scheme de forta sau de comanda utilizand biblioteci de simboluri predefinite, referinte incrusitate, obtinand in final diferite tipuri de rapoarte.

Cuprins: SolidWorks Electrical Schematic

Curs instruire SOLIDWORKS Electrical 3D

Durata cursului este de 1 zi (8 ore) si se bazeaza pe manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerinte preliminare: Notiuni de baza SolidWorks (cursul SolidWorks Essentials) si experienta in utilizarea sistemului de operare Windows.

Descriere: Acest curs va invata cum sa utilizati SolidWorks Electrical 3D pentru a genera un singur proiect unitar electro-mecanic. Pe baza schemelor electrice realizate in SolidWorks Electrical Schematic si a modelelor mecanice 3D veti putea obtine automat in format 3D structura completa a proiectului dvs. Atat din punct de vedere mecanic cat si electric.

CuprinsSolidWorks Electrical 3D

Curs instruire SOLIDWORKS Electrical Advanced

Durata cursului este de 2 zile a cate 8 ore/zi si se bazeaza pe manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerinte preliminare: Notiuni de baza SolidWorks (cursul SolidWorks Essentials), experienta in utilizarea sistemului de operare Windows, parcurgerea cursului SolidWorks Electrical Schematic.

Descriere: Acest curs va aprofunda notiunile parcurse in instruirea SolidWorks Electrical Schematic, introducand notiuni avansate, ca de exemplu manunchiuri de cabluri, metode de generare a simbolurilor, layout-uri, generare, configurare si modificare de rapoarte, PLC-uri, black box, etc.

Cuprins: SolidWorks Electrical Advanced