Doriti sa parcurgeti oricare dintre cursurile mentionate mai jos? 

Contactati-ne pentru detalii.

La sediul dvs. sau al CAD WORKS din Bucuresti si Craiova, dar si in Timisoara, Cluj sau Bacau, punandu-va la dispozitie materiale de curs concepute de producatori si echipamente hardware, instructori certificati tehnic va vor ajuta sa faceti primii pasi sau sa deprindeti functiile avansate ale programelor din solutia CAD WORKS.

Curs instruire PDM User

Durata cursului este de 1 zi (8 ore) si se bazeaza pe manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerinte preliminare: notiuni de baza SolidWorks (cursul SolidWorks Essentials) si experienta in utilizarea sistemului de operare Windows precum si cunostinte despre structura fisierelor, asociativitatea si referintele acestora si cum se manageriaza un mediu multi-user (cursul File Management).

Descriere: In acest curs veti invata sa utilizati cu succes sistemul de management al fisierelor PDM.

Cuprins: SolidWorks PDM User

Curs instruire PDM Administrator

Durata cursului este de 2 zile a cate 8 ore/zi si se bazeaza pe manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerinte preliminare: notiuni de baza SolidWorks (cursul SolidWorks Essentials), experienta in utilizarea sistemului de operare Windows si cunostinte despre structura fisierelor, asociativitatea si referintele acestora si cum se manageriaza un mediu multi-user (cursul File Management) si parcurgerea cursului PDM User.

Descriere: In acest curs veti invata sa setati si sa administrati cu succes sistemul de management al fisierelor PDM.

CuprinsAdministering SolidWorks PDM Standard, Administering SolidWorks PDM Professional

Curs instruire API Fundamentals of PDM

Durata cursului este de 2 zile a cate 8 ore/zi si se bazeaza pe manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerinte preliminare: notiuni de baza SolidWorks (cursul SolidWorks Essentials), experienta in utilizarea sistemului de operare Windows si cunostinte despre structura fisierelor, asociativitatea si referintele acestora si cum se manageriaza un mediu multi-user (cursul File Management), parcurgerea cursurilor PDM User si a Administering SolidWorks PDM Standard si Administering SolidWorks PDM Professional si in plus cunostinte despre limbaje de programare (preferabil Visual Basic 2005 sau peste acesta).

Descriere: In acest curs veti invata cum sa utilizati interfata API a PDM pentru a personaliza si automatiza sistemul. Scopul cursului este acela de a putea dezvolta aplicatii care sa interactioneze cu sistemul PDM.

Cuprins: API Fundamentals of PDM