Doriti sa parcurgeti oricare dintre cursurile mentionate mai jos? 

Contactati-ne pentru detalii.

La sediul dvs. sau al CAD WORKS din Bucuresti si Craiova, dar si in Timisoara, Cluj sau Bacau, punandu-va la dispozitie materiale de curs concepute de producatori si echipamente hardware, instructori certificati tehnic va vor ajuta sa faceti primii pasi sau sa deprindeti functiile avansate ale programelor din solutia CAD WORKS.

Curs instruire Simulation

Durata cursului este de 3 zile a cate 8 ore/zi si se bazeaza pe manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp

Cerinte preliminare: notiuni de baza SolidWorks (cursul SolidWorks Essentials).

Descriere: Acest curs este dedicat celor care doresc sa obtina modele performante, realizand analiza cu element finit si evaluand comportamentul pieselor si ansamblurilor in mediul virtual, sub actiunea diferitelor incarcari externe. Cursul parcurge notiunile de baza ale FEA (analiza cu element finit), procesul de la generare mesh si pana la interpretarea rezultatelor. Se vor discuta analiza tensiunilor liniare, tipuri de contacte si „best practices”.

CuprinsSolidWorks Simulation

Curs instruire Simulation Professional

Durata cursului este de 4 zile a cate 8 ore/zi si se bazeaza pe manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp. (include instruire SolidWorks Simulation).

Cerinte preliminarenotiuni de baza SolidWorks (cursul SolidWorks Essentials).

Descriere: Acest curs este dedicat celor care doresc sa obtina modele performante, realizand analiza cu element finit si evaluand comportamentul pieselor si ansamblurilor in mediul virtual, sub actiunea diferitelor incarcari externe. Cursul parcurge notiunile de baza ale FEA (analiza cu element finit), procesul de la generare mesh si pana la interpretarea rezultatelor. Se vor discuta analiza tensiunilor liniare, tipuri de contacte si „best practices”. Vor fi parcurse de asemenea si analiza transferului termic, analiza de frecventa, oboseala, stabilitatea ansamblurilor expuse la fenomenul de flambaj linear, studiul vaselor sub presiune, simulari 2D.

CuprinsSolidWorks Simulation + SolidWorks Simulation Professional

Curs instruire Simulation Premium

Durata cursului este de 4 zile a cate 8 ore/zi si se bazeaza pe manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Include modulele Nonlinear + Dynamic.

Cerinte preliminare: notiuni de baza SolidWorks (cursul SolidWorks Essentials) si parcurgerea instruirii SolidWorks Simulation.

Descriere: Acest curs este dedicat celor care doresc sa obtina modele performante, realizand analiza cu element finit si evaluand comportamentul pieselor si ansamblurilor in mediul virtual, sub actiunea diferitelor incarcari externe. Cursul parcurge in prima parte notiunile de baza dar si cele avansate referitoare la analiza non lineara. Veti invata sa evaluati modelele care suporta deplasari mari sau curgere si cum sa realizati cu succes o analiza non lineara. Cea de a doua parte acopera notiunile analizei dinamice (analiza dependenta, analiza armonica si vibratii aleatoare).

Cuprins: SolidWorks Simulation Premium Nonlinear, SolidWorks Simulation Premium Dynamics

Curs instruire Flow Simulation

Durata cursului este de 2 zile a cate 8 ore/zi si se bazeaza pe manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerinte preliminare: notiuni de baza SolidWorks (cursul SolidWorks Essentials).

Descriere: Acest curs parcurge notiunile de baza in analiza fluidelor si studiaza considerentele teoretice, realizare mesh, modelare, analiza, postprocesare, optiuni si interpretare rezultate.

Cuprins: SolidWorks Flow Simulation 

Curs instruire Simulation Plastics

Durata cursului este de 1.5 zile a cate 8 respectiv 4 ore/zi si se bazeaza pe manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerinte preliminare: notiuni de baza SolidWorks (cursul SolidWorks Essentials) si cunostinte fundamentale legate de materialele plastice, piese realizate din plastic si/sau proiectarea matritelor de injectie.

Descriere: Acest curs va invata cum sa utilizati instrumente specializate pentru a analiza si estima curgerea plasticului topit in procesul de injectie. A estima curgerea plasticului inseamna a putea prevedea aparitia unor defecte de tipul liniilor de sudura, a golurilor, retasurilor, etc. Cunoscand posibilitatea aparitiei acestor defecte se poate modifica geometria piesei, conditiile procesului de injectie sau materialul in vederea minimizarii defectelor sau eliminarii lor. Acest curs contine toate notiunile necesare atat pentru proiectantii de piese (Plastics Professional) cat si de matrite (Plastics Premium).

Cuprins: SolidWorks Simulation Plastics

Curs instruire Motion

Durata cursului este de 2 zile a cate 8 ore/zi si se bazeaza pe manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerinte preliminarenotiuni de baza SolidWorks (cursul SolidWorks Essentials) si cunostinte fundamentale legate de Motion Manager al SolidWorks. Daca nu detineti notiunile necesare pentru Motion Manager, veti primi inainte de inceperea cursului un material care trebuie parcurs individual.

Descriere: In acest curs veti parcurge si realiza studiul comportamentuui cinematic si dinamic al ansamblurilor SolidWorks.

CuprinsSolidWorks Motion