Software Formlabs

Configurare, gestionare și monitorizare

simplificată a imprimării 3D

Optimizați procesele de imprimare în PreForm

Proiectați modelul într-un software CAD standard. Importați ulterior fișierul STL sau OBJ în software-ul nostru de pregătire a tipăririi, PreForm. Pregătiți-vă modelul în doar câteva minute, încărcați-l pe imprimantă și lăsați-l să prindă viață.

Descărcați PreForm

OS X 10.12 sau mai mult

Cerințe  

Windows 7 (64-biți) sau mai mult

Cerințe

Tipărirea rapidă și fiabilă cu un singur click

Algoritmii automați PreForm configurează aspectul, orientarea și structurile de sprijin. Astfel, oricine din echipa dvs. poate tipări cu succes, fără pregătire specializată.

Controale manuale puternice

Utilizatorii experți pot ajusta manual o varietate de parametri, cum ar fi densitatea și dimensiunea suportului, pentru a obține cele mai bune performanțe.

Grosime adaptabilă a straturilor

Utilizați această opțiune avansată de imprimare pentru a varia în mod selectiv grosimea stratului în timpul imprimării, cumpănind detaliile minuțioase și viteza sporită. 

Luați imprimare 3D oriunde, grație aplicației online

Utilizați tabloul de bord online pentru a gestiona imprimante, materiale și echipe.

Monitorizați imprimările și

materialele

Asigurați-vă că beneficiați la maxim de toate imprimantele. Comparați lejer performanțele acestora, cum ar fi rata de succes a tipăririi.

Urmăriți utilizarea rășinilor și a

rezervorului

Gestionați-vă inventarul de materiale și rezervoarele de rășină, pentru a ști din timp când trebuie să înlocuiți consumabilele.

Alerte din mersActivați în Panoul de Bord notificările prin SMS și e-mail pentru a primi notificări la finalizarea tipăririi sau când imprimanta necesită atenție.

Finalizarea imprimării în aceeași zi


Pregătiți imprimanta înainte de plecare. Puteți efectua ulterior diverse operații de oriunde, datorită opțiunii Remote Print. Disponibilă pentru Form3.

Conceput pentru echipe

Cu ajutorul Tabloului de bord, administrați cu ușurință modificările și urmăriți tipărirea la orice scară.

Succesiuni de Tipărire în coadă


Aveți multe piese de tipărit? Planificați și organizați ordinea imprimării lor în PreForm. De exemplu, puteți opta pentru tipărirea pieselor mici în timpul zilei, sau puteți alege să tipăriți piese din același material, față-verso, simultan.

Experiență virtuală de unboxingConectați-l și începeți lucrul. UI-ul nostru didactic facilitează procesul de imprimare pentru noii utilizatorii.

Alerte imprimantăDiagrame simple vă avertizează rapid asupra informațiilor cheie cu privire la imprimantă și materialele utilizate, anunțându-vă când este totul pregătit pentru tipărire.

Managementul tipăririi

Planificați și gestionați piesele înainte de tipărire, direct de pe ecranul tactil al imprimantei. În acest mod, puteți tipări rapid o lucrare anterioară sau puteți selecta următoarea piesă pentru imprimare.

Integrări și Parteneriate


PreForm se integrează fără probleme în multe sisteme CAD, eficientizând procesul de imprimare.

Exportați date către sistemul ERP sau MES


Conectați-vă cu API-urile noastre web pentru a importa, în sistemele de gestionare de date, valori cu privire la imprimante, piese tipărite și materiale, optimizându-vă astfel fluxul de lucru.

.

Doriți să vă integrați?


Utilizați API-urile noastre pentru a automatiza trimiterea fișierelor în PreForm, precum și pentru a monitoriza utilizarea imprimantei. Pentru mai multe informații vizitați api-inquiry@formlabs.com.