Ei bine, se spune ca in viata exista trei lucruri sigure: moartea, taxele si pentru a echilibra balanta, lansarea anuala a versiunii SolidWorks! Principalul aspect de care tinem cont in dezvoltarea fiecarei noi versiuni a SolidWorks il reprezinta utilizatorii nostri. Fara voi, nu ar exista program, nu ar exista progres si, in mod cert, ar lipsi fantasticele produse pe care le creati in SolidWorks – ceea ce ar fi cel mai trist lucru pentru toata lumea – asta daca nu tinem cont si de lipsa momentelor speciale petrecute impreuna in SOLIDWORKS World.

Atunci cand ne dezvoltam programul ne ghidam dupa o regula simpla: DVS. VORBITI, NOI ASCULTAM. In SOLIDWORKS 2015 aceasta formula a stat la baza a peste 200 de imbunatatiri a caror functionalitate in proportie de 90% a rezultat din feedback-ul utilizatorilor. De aceea ne permitem sa repetam: Fara comunitatea utilizatorilor nu ar exista SOLIDWORKS. Acesta este motivul pentru care ne dedicam timp nelimitat pentru a va pune la dispozitie instrumente care sa va cresca productivitatea reducand necesitatea reproiectarii si a documentatiilor stufoase, astfel incat sa beneficiati de mai mult timp pentru ceea ce va place cu adevarat: designul (proiectarea).

Iata cateva dintre imbunatatirile si facilitatile incluse in SOLIDWORKS 2015, rezultate evident in urma solicitarii utilizatorilor.

  • Cresterea productivitatii in munca de zi cu zi

Concentrare pe design, nu pe modalitatea de modelare folosind noile operatii care reduc pasii necesari generarii geometriei.

Simulati scenarii multiple de design – Evaluati rapid efectele diverselor combinatii de incarcare pentru un model si urmariti rezultatele.

  • Optimizarea procesului de lucru

Mediu de lucru colaborativ – Prin accesarea facila a modalitatilor de colaborare si a instrumentelor de management al datelor in mediul on line, utilizatorii vor beneficia de un proces accelerat de dezvoltare si luare a deciziilor.

Structura arborescenta SOLIDWORKS– Cunoscuta modalitate de proiectare “top-down” este acum facilitata prin crearea vizuala a ansamblurilor permitand ca structura produselor sa fie manageriata inca de la inceputul proiectelor.

  • Reducerea costurilor operationale

Definirea proiectului bazata pe modelul SOLIDWORKS – Din nou, oferta noasta cuprinde imbunatatirea comunicarii intre echipele de proiectare si productie permitand acestora sa schimbe informatii referitoare la produs si executie in mediul 3D.

Inspectia Integrata – Procesul de creare a documentatiei este simplificat, permitand utilizatorilor sa seteze si sa compare rapid datele principale ale pieselor produse pentru controlul de calitate.

  • Rezolvati mai multe provocari in procesul de design

Imbunatatirea esteticii si utilitatii produselor – Generand racordari asimetrice pentru piese, ansambluri si suprafete, dam acum posibilitatea utilizatorilor din domeniile high tech, medical si al bunurilor de larg consum, de a-si creste flexibilitatea pentru a obtine modele mai ergonomice si mai stilizate.

Punand la dispozitie un mediu de dezvoltare integrat, recunoscut pentru usurinta in utilizare, care include modelare 3D, simulare, proiectare electrica, managementul datelor si modalitati dedicate de comunicare a documentatiei tehnice (pentru instalare, instruire, asamblare, service, etc) SolidWorks 2015 permite designerilor si inginerilor sa-si scurteze ciclul de design, sa creasca productivitatea si sa lanseze mai rapid ca oricand pe piata produse inovative.

Mai mult decat atat, este mai usor ca niciodata sa relationezi cu peste 2.000.000 de utilizatori, membri ai puternicei comunitati SolidWorks. Ai intrebari? Primesti raspunsuri la MySolidWorks : aceasta este destinatia web care te conecteaza cu tot ceea ce inseamna SOLIDWORKS (incluzand aici peste 10 ore de instruire fara costuri). Vom continua sa va tinem la curent pe acest blog cu toate noutatile si, de asemenea, puteti aprofunda tehnologia SOLIDWORKS 2015 pe blogul nostru Tech blog . Vizitati si pagina de Facebook SolidWorks si Youtube  pentru a afla mai multe despre produsele SolidWorks, caracteristicile acestora si pentru a accesa diverse tutoriale.

Rezervati-va timp pentru a explora si site-ul de lansare SOLIDWORKS 2015 pentru a descoperi cum SOLIDWORKS va pune la dispozitie instrumentele prin care sa gestionati intregul proces de design, de la concept la modelare, testare, comunicare si colaborare.