Privind aceasta imagine, in contextul temperaturilor din ultima perioada, gandul ne poate zbura la vacanta.

Sfarsitul lunii iunie nu marcheaza insa numai startul sezonului estival, ci si cel de-al treilea pas important in constructia noii versiuni SOLIDWORKS, inceputa cu ceva timp in urma – in luna noiembrie 2015.

Pana in luna decembrie 2015 ati putut face sugestii sau vota cu privire la imbunatatirile pe care ati dori sa le vedeti in urmatoarea varianta a SOLIDWORKS. A urmat in februarie SOLIDWORKS World 2016. Ati urmarit atunci, chiar in direct, previziunile pentru versiunea 2017, topul celor mai semnificative modificari precum si topul celor mai solicitate imbunatatiri.

Suntem acum, asa cum spuneam, in cea de-a treia etapa: cea in care putem vedea si testa rezultatul muncii echipei R&D SOLIDWORKS si inglobarea propunerilor dvs. in noul SOLIDWORKS.

Mai mult, programul Beta va da ocazia sa lucrati ca si cum ati fi unul dintre membrii echipei R&D SOLIDWORKS si a va asigura ca veti primi calitatea si performantele pe care le asteptati. Desigur, dorim ca dvs. sa testati noile operatii si sa fiti printre cei care descopera primii noua versiune, dar dorim si mai mult! Vrem sa testati programul si din punct de vedere al andurantei si al compatibilitatii cu fluxurile de lucru din compania dvs. pentru a va asigura ca tranzitia la noua varianta va fi una lina, fara probleme.

Si da, vor fi  si premii pentru dvs., dar pentru acestea va trebui sa descoperiti bug-uri si sa transmiteti comentariile si de ce nu, aspectele care va nemultumesc.

Incepeti de azi testele asupra SOLIDWORKS 2017 folosind portalul special creat in acest scop: SOLIDWORKS Beta. Folosind contul dvs. MySolidWorks aveti acces la software in varianta beta, la forumuri de discutii, interactionati cu membrii echipelor de management si R&D SOLIDWORKS si castigati peste 100 de premii demonstrand aptitudinile dvs. in lucrul cu SOLIDWORKS.

Si inca un amanunt: cine credeti ca este unul dintre sustinatorii in pregatirea si generarea acestei noi versiuni (dar si a utilizarii cu performante ridicate a celei curente)?

  • Este un partener al SOLIDWORKS
  • Este prezent pe Statia Spatiala Internationala pentru a forta limitele stiintei
  • Este evident parte componenta a solutiei integrate CAD WORKS
  • Este hardware
  • Este …