Depasiti faza de prototipare: Descoperiti noile posibilitati ale additive manufacturing. Reganditi total procesul de fabricatie.

3D Printing: Nu mai este vorba doar despre prototipare

Additive manufacturing – cunoscuta si ca print 3D – reprezinta modalitatea cea mai economica de obtinere a pieselor – adaugarea de material – si revolutioneaza modalitatea prin care realizam produsele. Si asta fiindca noua tehnica permite constructia pieselor mult mai rapid si cu un minim de pierderi, inclusiv din materiale industriale, ca de exemplu titan. Acest lucru deschide noi oportunitati pentru designeri, proiectanti, ingineri sau chiar medici sa realizeze ceea ce pana acum era imposibil.

Descoperiti mai multe in The Future of 3D Printing. Aflati cum procesul additive manufacturing remodeleaza si revolutioneaza modalitatea de dezvoltare a produselor.

Productie: generatia urmatoare. Aflati de ce generatia urmatoare este din ce in ce mai atrasa de additive manufacturing.

Productia in anii noului mileniu

Pentru ca sunt tineri. Pentru ca doresc sa conduca. Si pentru ca din ce in ce mai multi dintre cei nascuti in noul mileniu se „inroleaza” in forta de munca activa combinand noile tehnologii de productie cu pasiunea si entuziasmul date de varsta, cu siguranta vor schimba modul prin care construim azi.

Descoperiti mai multe in The Future of 3D Printing. Aflati de ce procesele additive manufacturing sunt din ce in ce mai atragatoare pentru tanara generatie si de ce ar trebui sa le cunoasteti si voi.

Pregatiti modelele pentru prelucrarea additive manufacturing. Cresteti eficienta proceselor.

Noi metode de productie necesita noi consideratii de design

Distorsiune. Incovoiere. Rupere. Atunci cand aceste probleme apar in piesele obtinute prin procesele additive manufacturing (AM), este foarte posibl sa se datoreze faptului ca nu au fost modelate corespunzator, tinand cont de cerintele speciale ale additive manufacturing.

Astazi, pe masura ce additive manufacturing devine un proces de productie din ce in ce mai utiizat, designerii si inginerii trebuie sa se asigure ca modelele lor sunt gandite corespunzator.

Descoperiti in The Future of 3D Printing tips and tricks care va vor invata cum sa va pregatiti modelele pentru productia prin AM.