Cat de des va gasiti in situatia de a introduce manual intr-un proiect electric datele caracteristice ale echipamentelor folosite in schemele dvs. electrice (referinte pentru cabluri, simboluri, numerotarea firelor sau chiar informatii legate de producatorul piesei/echipamentului ales)? Din experienta proiectantilor de scheme electrice, aceste activitati aparent normale reprezinta de fapt o sursa de consum semnificativ de timp – ore sau poate chiar zile – in cazul unui proiect mai amplu.

Adaugarea informatiilor legate de piesa / echipament poate da multe batai de cap fiindca aceste caracteristici contin numeroase date cum ar fi numarul piesei, descrierea, furnizorul, tensiunea, curentul, frecventa sau chiar detalii legate de iesirile sau conexiunile din circuit iar in toate aceste cazuri trebuie atentie sporita si timp.

Ei bine, zilele in care era necesara introducerea acestor date camp cu camp au disparut. SOLIDWORKS Electrical ofera o modalitate mai buna, mai rapida, mai inteligenta pentru a realiza acest task consumator de timp.  

SOLIDWORKS Electrical pune la dispozitie un portal online in care puteti cauta si downloada un numar urias de informatii. Si cand spunem urias ne referim la peste 13 milioane de piese, simboluri si amprente de piese/echipamente din care puteti alege ce va este necesar.

Electrical Content Portal este un site construit special pentru necesitatile proiectantilor de componente / produse electrice care va permite sa dispuneti in mod eficient de informatiile importante pentru dvs.

Cu peste 500 de producatori ce isi listeaza componentele in cataloagele prezente in acest website, Electrical Content Portal va permite sa gasiti rapid piesele de care aveti nevoie, sa le downloadati si sa le adaugati direct in baza de date a SOLIDWORKS Electrical. Si totusi, nu gasiti ceea ce va intereseaza? Nicio problema. Puteti sa cereti informatii despre ceea ce cautati direct in website.  

Doriti si mai mult? Electrical Content Portal pune la dispozitia utilizatorilor o modalitate de colaborare si distribuire a ceea ce DVS. ati creat si permite altor proiectanti interesati sa downloadeze simboluri, amprente 2D sau alte piese ori caracteristici ce trebuie introduse manual.  

Nu exista niciun dubiu, Electrical Content Portal este o piesa importanta a puzzle-ului solutiei noastre care va ajuta sa economisiti timp, sa reduceti erorile si in final sa va simplificati munca astfel incat dvs. si colegii dvs. sa deveniti si mai productivi.

Pentru cei care inca nu au un cont, totul este ca de obicei la SolidWorks la o distanta de un click.

Apasati Register si introduceti-va datele, veti primi in scurt timp un email de confirmare iar accesul dvs. va fi permis.

Electrical Content Portal. Peste 10 milioane de informatii la indemana dvs. Simplu.

SOLIDWORKS Blog
JP Emanuele, Territory Technical Manager, SOLIDWORKS Electrical, North America.