Testeaza SOLIDWORKS CAD Premium 2018 gratuit*

Simplu: fara download si fara instalare

Acum poti testa SOLIDWORKS 2018 CAD Premium gratuit*!

Vei avea la dispozitie nu doar un software CAD, ci un flux de lucru, de la Design si pana la Productie.

Cu SOLIDWORKS Online Product Trial vei putea testa cateva dintre noile capabilitati introduse in solutia SOLIDWORKS, cum ar fi: Model Based Definition (MBD), Visualize Professional, Simulation Professional, CAM Professional si multe altele.

Foloseste acest Product Trial si vei avea acces la instrumente puternice, create pentru a optimiza procesul de lucru de la proiectare si pana la productie:

• Descopera performantele si imbunatatirile aduse licentei SOLIDWORKS 2018 CAD Premium, de exemplu operatia Tab & Slot si suportul asociativ pentru o gama larga de formate 3D – neutre sau apartinand altor producatori – prin 3D Interconnect.
• Incearca DimXpert, punctul de plecare pentru Model-Based Definition, First-Article Inspection si CAM.
• Salveaza fisiere in formate 3D .PDF si STEP 242 pentru a contine informatii PMI (Product Manufacturing Information) si descopera cum acestea devin un format superior, mult mai bogat in informatii de productie.
• Genereaza noi concepte geometrice folosind Topology Study, disponibil in SOLIDWORKS Simulation Professional.
• Creeaza imagini randate de o calitate uimitoare sau realitati virtuale ori animatii folosind SOLIDWORKS Visualize Professional.
• Descopera SOLIDWORKS CAM Standard & Professional, furnizat de CAMWorks si integreaza-l in lucrul cu piese si ansambluri SOLIDWORKS pentru a genera codurile G pentru masinile cu comanda numerica.

*gratuit cu inregistrare