Cum sa reduceti timp, efort si costuri.

Aveti nevoie sa creati rapid rapoarte de inspectie asociate desenelor tehnice? Petreceti mult timp adaugand manual in tabele caracteristicile prezentate deja in desenele de executie (dimensiuni, tolerante) sau generand si scotand in evidenta rezultatele rapoartelor?

Atunci este momentul sa aruncati o privire la SolidWorks Inspection, o aplicatie intuitiva, care va permite sa generati automat rapoarte de inspectie, reducand cu pana la 90% timpul necesar crearii documentatiilor.

Cu totii suntem preocupati de asigurarea calitatii dar aceasta preocupare nu ar trebui sa aiba un impact negativ asupra afacerii. Puteti aloca ore intregi in fiecare zi pentru a crea documentatia de control al calitatii SAU puteti folosi SOLIDWORKS Inspection pentru a simplifica procesul de generare a acesteia, profitand de datele pe care le aveti deja, indiferent ca este vorba de fisiere SOLIDWORKS, PDF sau TIFF.

Cu SOLIDWORKS Inspection stand-alone sau SOLIDWORKS Inspection add-in:

  • generati rapid rapoarte de inspectie,
  • comparati desenele originale cu reviziile pentru a identifica rapid modificarile,
  • atunci cand lucrati cu formate PDF sau TIFF, captati automat datele necesare inspectiei folosind sistemul de recunoastere a caracterelor – OCR (Optical Character Recognition),
  • folositi template-uri personalizate in format Excel pentru a respecta intocmai standardele din industria sau din compania dvs.
  • exportati desene in format PDF si documente de inspectie in Microsoft® Excel® utilizand modele standard precum AS9102 sau PPAP.

In plus, cu SOLIDWORKS Inspection Professional:

  • introduceti valorile masurate direct in proiect, manual sau prin importul rezultatelor de la masini de masurat in coordonate (CMM),
  • prezentati instantaneu in coduri de culoare rezultatele inspectiei – verde, rosu sau galben – pentru a fi foarte usor de inteles care dintre dimensiuni se afla in campul de toleranta, in afara acestuia sau la limita lui – pe baza valorilor introduse in urma masurarii,
  • generati si exportati in format color, usor de inteles si urmarit, desene de executie cu adnotatii specifice sau rapoarte de inspectie.

Un exemplu de Raport de inspectie generat automat:

Un exemplu de fisier PDF adnotat, generat automat ca anexa la raport:

Caracteristicile sunt evidentiate in mod automat in verde, rosu sau galben pentru a arata instantaneu care se afla in campul de toleranta, in afara acestuia sau la limita lui.

“Cu SolidWorks Inspection dureaza cel mult cinci minute pentru a genera un document de inspectie. Fara software, un tehnician ar avea nevoie  de o zi pentru a crea acelasi document.” – PBC Linear.