Ce rezulta din combinarea celor 30 de ani de experienta ai Altium in designul placilor electronice cu cei 20 de ani de expertiza ai SOLIDWORKS in generarea si utilizarea unui program puternic, prietenos, usor de folosit, comunicativ? 

Rezulta SOLIDWORKS PCB: cele mai performante tehnologii in proiectarea PCB plus o interfata usor de utilizat. 

Cu SOLIDWORKS PCB inginerii electronisti si cei mecanici pot lucra in paralel, comutand intre cele doua medii de lucru si sincronizand la comanda proiectele, fara a fi nevoie de schimbul manual de fisiere sau fara a risca sa compromita proiectele. 

Capacitatea inteligenta si interactiva a programului simplifica layoutul PCB-urilor in timp ce tehnologia de vizualizare 3D permite confirmare rapida, inca de la inceput, a faptului ce modelul este cel corect.

Modelele SOLIDWORKS pot fi incorporate direct in mediul de proiectare al placilor electronice, fara a fi nevoie sa schimbam aplicatiile SOLIDWORKS.

SOLIDWORKS PCB – Notiuni Fundamentale.

Da, am facut-o. SOLIDWORKS a creat puntea intre inginerii de profil mecanic si cei de profil electronic.

Urmariti VIDEO pentru a intelege beneficiile unui mediu colaborativ, electronic-mecanic.

Simplu. Acum dispuneti de SOLIDWORKS PCB. Inca de la crearea primelor produse electronice inginerii de acest profil au folosit instrumente diferite fata de colegii lor din alte departamente, instrumente care nu permiteau comunicarea interdisciplinara. Aceasta lipsa de comunicare a cauzat dureri de cap, incepand cu problemele din translatarea proiectelor de la un departament la altul si pana la probleme in conversia fisierelor. De acum insa, inginerii mecanici si cei de profil electronic pot lucra intr-un mediu unificat, complet integrat, folosind SOLIDWORKS CAD si SOLIDWORKS PCB.

PRIMUL CONTACT: Noul mediu de lucru unificat Electronic si Mecanic.

Haideti sa vedem cum puteti colabora perfect intre SOLIDWORKS PCB si SOLIDWORKS CAD.

Aruncati o privire asupra interfetei SOLIDWORKS PCB, cea care imbina perfect fluxurile electronic si mecanic. Sincronizarea dintre aceste doua medii este simpla, fara a fi necesar vreun transfer de date, transfer care in trecut reprezenta una dintre cauzele erorilor si a timpului consumat inutil.

 

Urmariti VIDEO pentru a intelege imediat beneficiile SOLIDWORKS PCB.

SEPARAT DAR IMPREUNA: Electronic si Mecanic muncind in paralel.

Iata cum inginerii de profil electronic si cei de profil mecanic lucreaza in tandem (dar fiecare foloseste propriul flux de lucru).

Urmariti VIDEO pentru a vedea cum se interconecteaza proiectele mecanice si

electronice fara a compromite calitatea si pentru a va finaliza joburile mai rapid ca

niciodata.

SOLIDWORKS PCB reprezinta una dintre cele mai usoare modalitati de a conecta proiectele mecanice si electronice fara niciun compromis. Concentrati-va exclusiv pe partea electronica a proiectului atunci cand folositi SOLIDWORKS PCB in timp ce se lucreaza in paralel la partea mecanica cu SOLIDWORKS CAD. Modalitatile si fluxurile de lucru vor ramane intotdeauna separate dar sincronizate, in timp ce veti folosi cele mai productive instrumente dedicate pregatirii voastre.

SINCRONIZATI: Echipele ELECTRIC si MECANIC impreuna pentru o eficienta maxima.

Pasul urmator pentru designul de produs este acum aici. Aflati cum proiectantii mecanici si electronici pot lucra impreuna mult mai eficient.

Urmariti VIDEO pentru a descoperi cum regulile de plasare ale componentelor si legatura cu furnizorii va conduc catre o eficenta maxima.

Descoperiti cum puteti automatiza procesele manuale, consumatoare de timp. Acum puteti modifica interactiv si optimiza configuratiile contactelor in timp de ordinul secundelor, economisind nenumarate ore de lucru. SOLIDWORKS PCB va pastreaza sincronizati cu cerintele de productie, punand la dispozitie reguli de plasare a componentelor si permitand definirea unora noi pentru pozitionarea pe placa. A te incadra intr-un buget prevazut si intr-un termen limita devine foarte usor, avand la indemana informatii in timp real din partea furnizorilor. Acestia sunt strans conectati la proiectul vostru prin baza de date ce va ofera informatii exacte despre costurile si disponibilitatea livrarii componentelor. 

COMUNICATI: Distribuiti facil datele intre echipele de proiectare ELECTRIC si MECANIC.

Nu a fost niciodata mai usor sa faceti echipele sa comunice.

Urmariti VIDEO pentru a descoperi cat de usor se realizeaza aceasta colaborare.

Realizati foarte usor si cu incredere deplina tranzitia intre mediile ECAD si MCAD, stiind ca datele de proiect sunt pastrate sincronizat. Cu SOLIDWORKS PCB datele sunt impartite fara efort intre fluxurile de lucru electronic si mecanic, unind cele doua aspecte ale intregului proces prin folosirea unei metode comune de colaborare si comunicare. Legati modelele SOLIDWORKS CAD la datele de proiect electronic si combinati totul obtinand un proiect unic. Adaugati si posibilitatea de a avea acces la traseele de cupru ale placii electronice si deci a verificarii in mediul virtual a vibratiilor, efectelor temperaturii sau a incarcarilor mecanice si veti descoperi noile perspective ale proiectului vostru.