Produsele voastre – mai bune, mai rapid, mai eficient

Descoperiti MARILE beneficii ale prototiparii virtuale

Ce asteptari exista de la un inginer proiectant? Sa aduca idei noi, rapid, pentru a realiza produse mai eficiente la un cost competitiv. Si cum cerintele produselor actuale sunt din ce in ce mai complexe, a sti din timp cum se vor comporta acestea in conditiile lumii reale  este un pas important care poate face diferenta intre esec si succes.

Cel mai bun mod prin care puteti atinge nivelul de cunostinte necesar despre acest comportament este testarea prototipurilor in mediul virtual in timp ce realizati modelele 3D folosind SOLIDWORKS. Functiile de simulare disponibile in SOLIDWORKS va vor da increderea ca designul realizat este cel optim si ca acesta poate fi transformat intr-un produs sigur, care se va comporta in lumea reala asa cum a fost prevazut.

Cititi capitolul UNU din seria Step Up to Simulation eBook pentru a vedea cum alti designeri folosesc prototiparea virtuala pentru a descoperi varianta optima, evitand reluarea procesului de proiectare si lansand mai rapid pe piata produsul realizat.

Pastrati complicatiile pentru relatiile voastre, nu pentru proiecte

Dispuneti de instrumentele cele mai potrivite pentru a aborda cele mai complexe provocari din domeniul ingineriei  aparute in timp ce realizati proiectul

Cum produsele moderne sunt din ce in ce mai complexe, in mod cert va aflati sub o presiune din ce in ce mai mare pentru a realiza cat mai rapid varianta care va depasi competitia si va va aduce succesul. Dar aceasta complexitate nu trebuie perceputa ca un element suplimentar de stres, fiindca intelegand cum se vor comporta aceste produse in mana utilizatorilor inca din momentul in care le proiectati, toate temerile legate de aceasta dispar.

Optimizarea in mediul virtual este cel mai bun mod de a testa prototipul in timp ce modelati. Realizand aceste teste inca din fazele de inceput ale proiectarii, de ori de cate ori este nevoie si foarte facil puteti impune sau valida performantele obiectului fizic din lumea reala utilizand SOLIDWORKS Simulation. Sunteti astfel siguri ca veti aduce in fata utilizatorilor cea mai buna varianta posibila evitand rebuturile in productie sau necesitatea reproiectarii.

Cititi capitolul DOI din seria Step Up to Simulation eBook pentru a invata cum puteti folosi testarea in mediul virtual pentru a rezolva chiar si cele mai complicate provocari, din diverse domenii ale ingineriei, incluzand aici incarcari dinamice, comportament non linear sau materiale compozite, totul in interiorul fluxului vostru de lucru 3D CAD.

Faceti pasul spre un mod mai inteligent de a lucra

Adaugati capacitati avansate de testare virtuala fluxului vostru de design

A aduce pe piata la timp si la un cost foarte competitiv produse care sa indeplineasca asteptarile publicului este una dintre bataliile dure care sunt duse in mod constant. Din fericire capacitatile dedicate analizei cu element finit pentru testare virtuala incluse in SOLIDWORKS Simulation se dovedesc a fi o modalitate de a gasi si rezolva punctele critice care apar interiorul modelului vostru.

Spre exemplu, pentru piesele din plastic: dispunand de posibilitatea de optimiza produsele in timpul procesului de proiectare si determinand inca de pe acum daca acestea se vor incadra in rigorile procesului de productie, eliminati nu numai aparitia unui posibil sentiment de frustrare dar si posibilitatea de a consuma resurse materiale si de energie pe piese care nu corespund asteptarilor. Iar in cazul in care trebuie determinat impactul curgerii de lichide sau gaze in mediul real, o analiza CFD (Computational Fluid Dymanics) va poate pune la dispozitie informatiile care va ajuta sa fiti siguri ca modelele vor lucra asa cum va asteptati si nu vor ceda sau nu vor fi distruse in urma incarcarilor la care sunt supuse de regimul de lucru real.

Downloadati eBook pentru a afla cum puteti folosi testarea virtuala din SOLIDWORKS Plastics si SOLIDWORKS Flow Simulation pentru a transforma modalitatea de design intr-o proiectare concurenta  si a lua deciziile cele mai intelepte in mediul unde greseala nu costa, pentru a va putea optimiza produsul si procesele voastre.

Beneficiati de toate avantajele proiectarii concurente pentru a aduce mai rapid produsele pe piata

Optimizati modelele prin testarea in iteratii multiple in timpul procesului de design

Produsele noi reprezinta elemente vitale pentru companiile care se bazeaza pe inovatie, reprezentand pentru acestea mai mult de o treime din veniturile totale. Deoarece producatorii concureaza pe o piata globala din ce in ce mai competitiva, provocarea este dubla. Nu numai ca pentru a realiza noile produse sunt necesare originalitate si experiente noi, simultan este necesar ca si procesul de lansare pe piata sa fie mult mai scurt decat inainte.

Conform unui raport recent al Aberdeen Research, 80% dintre inginerii proiectanti considera ca integrarea cu mediul CAD este o caracteristica importanta a programului de simulare. Descoperiti cum firme de succes au adoptat o abordare concurenta pentru a transfera cu o viteza ridicata dezvoltarea produselor de la design la productie pentru a mentine dezvoltarea afacerii.

Downloadati eBook pentru a afla care sunt beneficiile tehnice si financiare pe care testarea si prototiparea virtuala le pot aduce atat modului de lucru in dezvoltarea produselor cat si in indeplinirea obiectivelor generale ale afacerii voastre.