… Sau cand tehnologia suplineste lipsa de experienta

  • Aveti nevoie de completarea solutiei CAD pentru materializarea proiectelor voastre?
  • Dispuneti de masini cu comanda numerica dar doriti sa evitati procedurile obositoare si consumatoare de timp pentru programare manuala la consola masinii?
  • Doriti sa cresteti nivelul de productivitate al CNC-urilor voastre?
  • Noii angajati nu sunt familiarizati cu limbajele de programare ale masinilor unelte?
  • Doriti sa simulati executia unei piese pentru a verifica eventualele coliziuni sau a calcula timpul de lucru?

Multe intrebari, o singura solutie: SolidCAM, partenerul “Certified Gold Product” al SOLIDWORKS pentru domeniul prelucrarii.

Fisierele de transfer intre CAD si CAM dispar datorita integrarii “single window”, obtinandu-se astfel asociativitatea completa intre geometria CAD si traiectoriile sculelor. Sincronizarea se face rapid, automat. Totul intr-un mediu familiar, renumit pentru usurinta in utilizare, cel al SOLIDWORKS. Orice schimbare a modelului SOLIDWORKS conduce la update-ul automat al operatiilor CAM. Simplu.

Problemele generate de lipsa postprocesoarelor sau de postprocesoare inadecvate nu mai exista. Programul dispune de o biblioteca cuprinzatoare de postprocesoare testate pentru diverse masini cu comanda numerica, iar daca pentru cele detinute de voi nu exista, specialistii nostri pot suplini aceasta deficienta. In plus, nu costa. Nimic.

Si daca cele de mai sus nu v-au convins inca …

Imaginati-va ca ar exista un program care ar putea sa stabileasca singur regimul de aschiere optim, traseele de scule cele mai potrivite, adancimea de aschiere adecvata in functie de lungimea activa a sculei. Astfel incat timpul de prelucrare sa scada dramatic iar durata de viata a sculei sa creasca. Aceeasi scula, mai multe prelucrari. Aceeasi masina, timp de prelucrare mai scazut. Acelasi operator si acelasi tehnolog, numar de piese mai mare. Noii angajati, acelasi randament ca si in cazul celor cu experienta. Rapid.

Si nici macar nu mai este nevoie sa va imaginati. Urmariti iMachining. Aceasta tehnologie exista si este disponibila pentru voi prin CAD WORKS, partenerul SolidCAM in Romania. Pentru frezare in 2 sau 3 axe aceasta tehnologie va pune la dispozitie experienta si cunostintele a mii de specialisti CAM si CNC. Oricine a luat contact cu aceasta tehnologie a exclamat: Este pur si simplu uimitor!

“Every day we don‘t use SolidCAM’s iMachining we are losing money!”- Jason Near, Rotary Airlock , IL, USA

Va puteti simti in siguranta stiind ca veti avea in sfarsit sistemul CAM de care aveti cu adevarat nevoie. SolidCAM ofera variante nelimitate pentru cele mai complicate operatii si pentru lucrul cu cele mai avansate CNC-uri.

SolidCAM: Singurul sistem CAM cu care doriti sa lucrati! Cu siguranta veti creste cu SolidCAM si niciodata nu veti renunta la SolidCAM.