Manage

…. Sau cand organizarea sau auditul nu mai reprezinta probleme. Intr-un cuvant: COORDONARE.

Organizarea optima a companiei reprezinta astazi una dintre cheile succesului. Fie ca discutam despre un departament tehnic, de productie sau de marketing, service sau vanzari, toate au nevoie de integrare intr-un sistem eficient de organizare cu acces la informatiile referitoare la comenzi, produse sau livrari, insa urmand reguli stricte. O buna colaborare intre departamente inseamna de fapt a urma un flux de documente prestabilit, in care fiecare lucru este pus la locul lui, iar accesul este controlat in baza drepturilor pentru fiecare colectiv sau persoana in parte. O astfel de colaborare este menita sa preintampine haosul in proiecte, comenzi, livrari, servicii. Iar acest haos inseamna intotdeauna nerespectari de termene, erori in lant, rebuturi, consumuri inutile de energie si timp, traduse in final in cheltuieli inutile.

Ar fi posibil un mediu usor de invatat si folosit, intuitiv, bazat pe cunostintele existente, in locul unui program stufos, neprietenos, bazat pe reguli invatate mecanic? Cu implementare rapida in termen de zile maxim saptamani, nu luni sau ani. Si cu diverse variante, in functie de nivelul la care se aplica: companie, departamente sau persoane. Raspunsul este da, acest mediu exista. Pentru cerinte diferite programe diferite. Cu un singur scop: ORGANIZARE si EFICIENTA.

SOLIDWORKS PDM

Destinat managementului la nivel de companie si departamente. Organizati firma, evitati lucrul in bucla, sesizati rapid punctele nevralgice din fluxul intern. Sau extern. Delegati sarcini si responsabilitati. Eficientizati.

SOLIDWORKS Treehouse

Conceput pentru sefii departamentelor tehnice dar nu numai. Comunicati rapid conceptele, transmiteti clar temele. O solicitare clara inseamna o verificare rapida. Fara neintelegeri.

EXALEAD OnePart

Pentru utilizatori. Cautati si gasiti rapid informatiile de care aveti nevoie. Si care stau la indemana voastra, dar sunt „de negasit”. Folositi resursele existente. Reduceti timpul de lucru.