Share

… Sau cand lucram impreuna pentru rezolvarea problemelor. Intr-un cuvant: COMUNICARE.

Comunicarea este astazi cuvantul de ordine. Nu credem ca mai trebuie explicata sau demonstrata puterea acesteia sau a unor grupuri legate prin diverse medii de exprimare. Sa functionezi ca un tot unitar se traduce in succes. Nu exista situatii care sa nu fie depasite de forta unui grup, determinat sa actioneze pentru depasirea tuturor obstacolelor intalnite. Iar forta acestui grup sta in comunicare. Interna si externa. A fi foarte usor inteles, a tine cont de pozitiile celorlalti, a-i ajuta, a colabora pentru indeplinirea unui scop comun, inseamna a elimina orice incertitudine, orice posibilitate de greseala, inseamna a uni o echipa si in final a castiga.

Putem discuta despre integrarea noilor veniti in cadrul unei firme. Sau despre modalitatea de transmitere a informatiilor in variante usor de inteles pentru nespecialisti. Sau dedicate specialistilor. Sau partenerilor externi, prin campanii de marketing. De fapt, incepand cu management, design si continuand cu productie, resurse umane, vanzari, marketing, suport/servicii, beneficiari, cu totii trebuie sa dispuna de informatia necesara in cel mai usor mod de inteles. Aceeasi informatie. Updatata la timp. Evitandu-se astfel consum inutil de timp, reducerea productivitatii, aparitia rebuturilor, dependenta de anumite persoane, comunicarea dificila a informatiilor catre beneficiari. Care sunt solutiile?

SOLIDWORKS Composer 

Modalitatea de preluare a informatiilor in format 3D despre modelul realizat si transmiterea mai departe tuturor in formate accesibile.

Fara sa fie nevoie de cunostinte de specialitate.

Comunicare la nivel global.

SOLIDWORKS Visualize 

Modalitatea de a transmite acum ideile voastre in format print sau web in diferite configuratii vizuale, avand in spate diverse scene, lumini sau filtrari artistice.

SOLIDWORKS Inspection

Dezvoltat pentru a usura munca in departamentul de asigurare a calitatii.

SOLIDWORKS MBD 

Dedicat celor din productie.

Pentru ca totul sa fie mai usor de inteles.

Conform cu standardele.