Modalitatea prin care dati viata proiectelor voastre.

Construit ca o suita separata de programe, SOLIDWORKS Visualize combina instrumentele de randare de top cu efectele vizuale pentru a transmite mai departe nu numai viziunea unui proiect ci si, de ce nu, chiar emotii.

Este destinat tuturor celor care trebuie sa obtina in mod profesionist imagini si animatii de calitate intr-un mod rapid si usor, ceea ce inseamna ca se adreseaza inginerilor, designerilor sau oricui are nevoie sa genereze aceste poze sau filme, indiferent ca este expert sau incepator, utilizator e SOLIDWORKS sau al unui alt soft (Rhino, Autodesk, Alias, 3ds Max) si ca discutam despre arhitectura, ambarcatiuni, mecanica sau orice alt domeniu.

Puteti transmite acum ideile voastre in format print sau web in diferte configuratii vizuale, avand in spate diverse scene, lumini sau filtrari artistice. Simulati conditii de iluminare din lumea reala (chiar si soarele), dispuneti de proprietati de material avansate, de camera in miscare, rotiri pe 360 de grade si multe altele. Modificarile sunt afisate in timp real, beneficiind de flexibilitate si viteza maxima. De acum, daca veti avea nevoie de o imagine a carei diferenta de calitate sa fie imperceptibila fata de o poza, aveti la dispozitie programul necesar.

Si retineti: SOLIDWORKS Visualize este conectat direct cu SOLIDWORKS, puteti updata automat modelele folosind instrumentul “Live CAD Update”. Doar este un produs SOLIDWORKS si v-ati obisnuit deja cu aceasta comunicare multidirectionala.

SOLIDWORKS Visualize Standard

Cu pachetul Standard puteti sa va realizati materialele de prezentare sau marketing fara a mai fi nevoie sa faceti capturi de ecran sau sa alocati bugete costisitoare pentru a realiza fotografii ale ultimelor produse sau prototipuri.

Creati rapid si usor:

  •   imagini de calitate asemanatoare fotografiilor
  •   imagini de inalta rezolutie pentru print sau web
  •   ilustratii tehnice
  •   gama larga de culori si texturi (finisaje)

SOLIDWORKS Visualize Professional

Cu pachetul Professional puteti spune povestea produsului vostru intrand in detaliu in informatiile 3D ale proiectului. Comunicati cele mai complexe detalii in format video si imagine, avand la dispozitie camera, scene, rotiri pe 360 de grade, comparatii multiple de design in viewporturi diferite, etc.

Si toate avand la dispozitie Render Queue, care va permite sa stocati in coada joburile pe un computer dedicat sau pe o “ferma de computere” pentru ca randarile sa fie realizate automat, una dupa cealalta, oferindu-va si economii importante de timp. Iar daca timpul este cel mai mare inamic, atunci puteti folosi si Network Rendering pentru a dispune de cea mai mare viteza si productivitate.