TESTEAZĂ SOLUȚII LA DEMO METAL ARAD

 

Așa cum v-am obișnuit în ultimii ani și anul acesta echipa CadWorks va fi prezentă la Arad, în cadrul Demo Metal Vest 2019. Ne puteți vizita la standul 18, din cadrul pavilionului C. La noi în stand veți putea testa toată suita software a SolidWorks, de la design 3D CAD, proiectare electrică, proiectare plăci electronice, verificare, inspecție, până la documentația tehnică și managementul de proiecte necesare în cadrul oricărei companii.

În stand vom mai avea disponibile pentru testare și demo:

– Software CAM – SolidCAM – simplu de utilizat, complet integrat cu 3D CAD pentru a vă spori productivitatea.

– Echipamente de scanare 3D portabile – Creaform Ametek – pentru scanare 3D, inginerie inversă, inspecție și control al calității. Aplicații industriale, artă, design, medicină.

– Sisteme de prototipare rapidă și producție – 3D SYSTEMS – lider mondial în producția de imprimante 3D profesionale. De la imprimante 3D Desktop la sisteme de producție. Geometrii complexe, culori multiple, materiale diverse, aplicații dedicate.

Markforged – imprimante 3D industriale și de birou, care folosesc deja banalul material plastic dar și materiale de ultimă generație (neconvenționale): Fibra De Carbon, Kevlar, Fibra De Sticlă sau chiar Metal

– Hardware certificat pentru performanță – HP

Vom avea și două premiere pentru Romania, vor fi prezentate:

  • Imprimanta 3D, Figure 4 Standalone, tehnologie SLA DLP produsă de 3D Systems, lider mondial în producția de imprimante 3D profesionale. Această imprimantă permite creșterea productivității prin viteza de lucru, obținând piese precise, cu repetabilitate, din materiale robuste utilizate în prezent în industrie, totul garantat de una dintre cele mai noi și eficace metode de îmbunătățire a calității – Six Sigma.

 

  • Noul scaner 3D portabil, Creaform Handyscan Black Elite. Bazat pe ani de cercetare și inovație, acest nou echipament oferă soluția completă companiilor care doresc un sistem de control dimensional metrologizat, certificat ISO 17025, capabil să producă rezultate de încredere într-un timp foarte scurt, direct în atelier sau în linia de producție.

Poate scana suprafețe lucioase, la detalii de neegalat, fără pudra de contrast sau alte dispozitive de fixare. Cu ajutorul acestui echipament se pot măsura repere de până la 4m, oriunde, cu o precizie de 0.025mm.

Pe toată perioada evenimentului, am pregătit și o serie de promoții speciale:

Imprimante 3D Markforged

Preț special, imprimanta 3D Markforged Mark Two – imprimanta 3D desktop profesională, folosește printarea cu filament și este destinată realizării pieselor foarte rezistente, armate cu fibră de carbon, fibră de sticla sau kevlar – 12.700 Eur, Professional Kit inclus.

 

Promoție CAD-CAM SOLIDWORKS

Pentru licențele comandate la stand pe perioada Demo Metal: discounturi de până la 20% la achiziția unui pachet CAD-CAM. Diverse configurații disponibile, soluții de finanțare și plata în rate.

Benchmark Imprimante 3D Gratuit

Ești client SolidWorks și dorești achiziționarea unei imprimante 3D? În perioada Demo Metal, ai posibilitatea să printezi gratuit o piesă, în regim de test, folosind tehnologia 3D Systems SLA și/sau Markforged. Anumite condiții se aplică, mai multe detalii la stand.

Programează o întâlnire și vino să testezi toate aceste soluții la Demo Metal Arad, în perioada 22-25 mai, 2019.

Mai multe detalii Paul Ghiorghiță, 0756.716.866, paul.g@cadworks.ro

Anul acesta va fi unul special, deoarece vom participa și la proiectul pilot, Smart Factory, organizat de echipa Demo Metal, dar toate acestea într-un post viitor.