IMBUNATATIRI PENTRU UTILIZATORI,

CERUTE DE UTILIZATORI

Indiferent ca discutam despre concept sau despre fabricarea pieselor si ansamblurilor,

produsele extraordinare incep de la design extraordinar.

SOLIDWORKS 2018 pune la dispozitie noi instrumente si imbunatatiri care va ajuta sa transformati un model virtual intr-unul real mai rapid, cu un cost mai redus, obtinand simultan si o calitate mai buna. De la o interfata mai intuitiva si pana la proprietati noi ale comenzilor de lucru cu repere de tabla, multe dintre noile caracteristici ale SOLIDWORKS 2018 sunt fundamentate pe cerintele voastre. 

Haideti sa aruncam o privire asupra noutatilor aparute in SOLIDWORKS 2018 pentru a descoperi impreuna cum noua versiune a SOLIDWORKS va ajuta sa accelerati procesele de inovare si astfel, in final, sa cresteti dimensiunea afacerii voastre.

SOLIDWORKS 2018 – Un mod MAI INTELIGENT de a lucra

Noile comenzi si imbunatatirile aduse odata cu SOLIDWORKS 2018 permit echipelor de  designeri si ingineri sa lucreze mai rapid ca oricand. Avand datele de design 3D in centrul proceselor, SOLIDWORKS permite ca modificarile – de la proiect si pana la productie – sa urmeze un flux automatizat prin toate entitatile implicate, fie ca sunt modele CAD, programe CAM, desenele de executie sau documentatia conexa.

Nu a fost niciodata mai usor sa gestionezi aceste modficari!

 

SOLIDWORKS CAM PENTRU PRELUCRARI CNC

Utilizatorii pot integra acum perfect proiectarea cu productia, folosind o tehnologie CAM de top.

Realizat pe baza CAMWorks, SOLIDWORKS® CAM reprezinta extensia CAM pentru SOLIDWORKS 3D CAD, produsul care pune la dispozitie printre altele, recunoasterea automata a geometriei si operatii de prelucrare care vor accelera si chiar automatiza procesele de prelucrare.

LUCRATI DIRECT CU INFORMATII DE TIP MESH

De acum, lucrati cu datele reprezentate sub forma de mesh in acelasi mod facil ca si cu suprafete sau solide.

Intersectati, combinati, taiati, mutati sau copiati, taiati cu o suprafata sau verificati interferenta, totul este acum posibil chiar si pentru entitatile de tip mesh.

In plus, puteti transforma rapid in suprafete sau corpuri regiuni din entitatea mesh, pe care o puteti apoi include intr-un ansamblu, intocmai ca pe orice alta componenta SOLIDWORKS.

MAI MULTA FLEXIBILITATE CU 3D INTERCONNECT

Deja de la versiunea 2017 SOLIDWORKS integra perfect multiple formate de fisiere pentru a facilita lucrul intre diversi utilizatori 3D CAD. Gama acestora a fost extinsa in 2018 cu formatele ACIS, STEP si IGES, si pentru acestea realizand automat update-ul proiectelor voastre cand noile versiuni de fisiere sunt primite.

In plus, 3D Interconnect permite acum si preluarea proprietatilor interne ale fisierelor utilizate, cum ar fi de exemplu proprietati personalizate, materiale sau entitati de referinta.

O INTERFATA SI MAI INTUITIVA

SOLIDWORKS pune la dispozitie odata cu versiune 2018 si posibiltiatea de a schita liber folosind sisteme touch pe dispozitive compatibile cu acest mod de lucru.

Adaugati si imbunatatirile aduse mouse gesture si posibilitatile de personalizare a interfetei si veti obtine un mediu de lucru si mai prietenos, care va va permite sa cresteti  viteza de dezvoltare a produselor.

INSTRUMENTE RAFINATE DE LUCRU PENTRU REPERE DIN TABLA

SOLIDWORKS 2018 include acum operatia tab and slot pentru a usura lucrul cu piese care sunt asamblate sudat, in perechi in care cele doua piese se intrepatrund.

Este posibila specificarea si optiunii de taiere normala pentru a va asigura ca jocurile pentru productie sunt incluse automat in aceasta operatie, evitand astfel orice neplacere care ar putea aparea la montaj.

Sunt disponibile si alte instrumente pentru a genera rapid desfasuratele colturilor care includ 3 indoituri.

COLABORATI MAI EFICIENT

Accelerati procesul de detaliere a proiectului pentru etapele de executie, cum ar fi programarea CNC si procedurile de inspectie, importand modele 3D impreuna cu datele PMI pentru toate formatele CAD importante, ca si pentru STEP 242.

IMBUNATATIRI PENTRU UTILIZAREA MAI EFICIENTA A GENERARII TRASEELOR ELECTRICE

Generarea automata a traseelor electrice este mai  rapida si mai facila, cu mai multe detalii decat pana acum.

Printre noile operatii incluse se numara drag and drop pentru conectori in-line iar utilizatorii pot acum obtine desfasurata in desenele 2D beneficiind de  suport pentru clips-uri si trasee separate.

DESIGN ASISTAT PENTRU OBTINEREA UNEI GEOMETRII DE PIESA MAI BUNA

Utilizarea noului instrument SOLIDWORKS Simulation Topology Study permite optimizarea automata a formei unui model, pe baza criteriilor de greutate, functionalitate si productie.

Imbunatatiti astfel performanta sau reduceti greutatea produselor bazandu-va pe rezultatele simularii si tinand cont de constrangerile impuse de procesul de productie. 

SOLIDWORKS INSPECTION PENTRU MBD

Avand la dispozitie imbunatatirile din SOLIDWORKS 2018, va puteti crea documentatia de inspectie direct din modelul 3D in care sunt incluse informatiile Production Manufacturing Information, precum si din desene 2D, PDF-uri, si TIFF-uri.

SOLIDWORKS Inspection este acum integrat cu SOLIDWORKS PDM, si permite utilizarea fisierelor de tip piesa si ansamblu SOLIDWORKS (*.sldprt, *.sldasm), precum si alte formate 3D.

DESIGN BRANCHING SI MERGING

Folosind noile instrumente SOLIDWORKS PDM, utilizatorii sunt capabili odata cu versiunea SOLIDWORKS 2018 sa investigheze diverse abordari de design fara a afecta fisierele care sunt trecute in stadiul de aprobare, o alta imbunatatire fiind accelerarea procesului de lucru in cazul in care sunt implicati colaboratori externi.

CREAREA AUTOMATA DE FISIERE PDF PENTRU DESENELE SOLIDWORKS

SOLIDWORKS PDM Standard poate de acum crea automat fisiere de tip PDF din desenele SOLIDWORKS, prin tranzitii in fluxul de lucru. Aceasta noua capacitate elimina necesitatea generarii manuale a fisierelor de tip PDF si favorizeaza colaborarea si tranzitia de la Workgroup PDM.

ACTUALIZAREA AUTOMATA A TABELELOR DE REVIZII

SOLIDWORKS PDM poate de acum manageria si actualiza automat tabelele de revizii din SOLIDWORKS, permitand utilizatorilor sa accelereze procesele asociate modificarilor, prin reducerea necesitatii de a introduce datele manual si de a actualiza ulterior desenele de executie.

SOLIDWORKS MANAGE PENTRU MANAGEMENTUL PROIECTELOR SI PROCESELOR

SOLIDWORKS Manage permite realizarea managementului datelor, proiectelor si proceselor folosind un singur pachet familiar, adaugand capabilitati noi licentei SOLIDWORKS PDM Professional.

 

CLOUD-CONNECTED SOLIDWORKS

Adaugati la performantele computerelor pe care le utilizati confortul cloud prin intermediul licentei online. SOLIDWORKS Online Licensing va permite sa folositi fara efort licenta voastra pe mai multe computere.

SOLIDWORKS login muta continutul si setarile personalizate pe orice masina pe care este instalat SOLIDWORKS.

SOLIDWORKS Admin Portal permite un management facil al produselor si serviciilor SOLIDWORKS.