SOLIDWORKS 2019 | PROVEN DESIGN TO MANUFACTURE SOLUTION

SOLIDWORKS 2019 pune la dispozitie gama de instrumente necesare pentru a aborda cele mai complexe probleme si permite studiul in profunzime pentru a finaliza punctele critice ale produselor voastre.

Scopul noilor optiuni disponibile?

Accelerarea dezvoltarii, cresterea performantelor si lansarea mai rapid pe piata a produselor inovative.

Ce este nou in portofoliul solutiilor SOLIDWORKS

Noile aparitii din portofoliul solutiilor SOLIDWORKS va vor ajuta sa va maximizati productivitatea in utilizarea resurselor pentru design si productie si sa va dezvoltati produsele mai rapid.

Pe parcursul anului mii de propuneri de imbunatatiri din partea utilizatorilor sunt adresate SOLIDWORKS. Aceste solicitari sunt analizate si prioritizate si apoi facute disponibile prin intermediul service pack-urilor dar si prin noua versiune lansata in septembrie.

Aruncati o privire asupra catorva dintre aceste imbunatatiri, integrate in solutia Design to Manufacture – suita de instrumente care va permite sa parcurgeti rapid drumul de la concept la produs finit, in mediul nativ, familiar al SOLIDWORKS.

SOLIDWORKS 2019 adauga mai multa putere suitei de solutii SOLIDWORKS Design to Manufacture prin imbunatatiri in SOLIDWORKS MBD, SOLIDWORKS CAM si SOLIDWORKS Inspection. Avand modelul 3D in centrul procesului, prin SOLIDWORKS MBD toate informatiile PMI necesare executiei sunt atasate direct de acesta. Iar SOLIDWORKS CAM le intrepreteaza incepand cu versiunea 2019 si pentru piese strunjite. Si le puteti controla rapid folosind SOLIDWORKS Inspection cu noile optiuni disponibile pentru generarea rapoartelor de inspectie.

Treceti de la concept la productie mai rapid ca niciodata.

 

SOLIDWORKS 2019 va pune la dispozitie noi instrumente pentru a colabora mai usor si mai rapid. Simplificarea nivelului de detaliere prin utilizarea noilor optiuni din Defeature si posibilitatea de a utiliza markup 3D salvate in diverse formate ajuta utilizatorii SOLIDWORKS sa-si protejeze proprietatea intelectuala si totusi sa furnizeze partenerilor informatii relevante pentru colaborare.

Sistemele utilizate in procesele de design s-au modificat semnificativ in ultimii ani. Pentru a fi productiv si a extrage maximum din acestea, SOLIDWORKS a evoluat pentru a fi alaturi de voi la fiecare pas. Folositi fara probleme echipamente touch si dispozitive Microsoft Surface dial pentru o noua modalitate de interactiune cu SOLIDWORKS. Nu numai ca puteti desena geometrie 2D folosind dispozitive tip pen, pe care SOLIDWORKS o transforma rapid in entitati de schita, dar din versiuea 2019 este capabil sa interpreteze si cifrele si sa le transforme in dimensiuni.

Provocarile in procesul de design au evoluat. La fel si SOLIDWORKS.

Multe noutati au fost introduse in SOLIDWORKS 2019 pentru a creste performanta in lucrul cu ansambluri complexe, de dimensiuni mari.

In SOLIDWORKS 2019 Large Design review pune la dispozitie inclusiv capabilitati de editare a ansamblului. Geometria de referinta – cum ar fi axele sau planele – sunt acum accesibile, intocmai ca imperecherile, de unde se poate modifica modalitatea de asamblare a unui component. Schitele pot fi afisate sau ascunse pentru o vizualizare mai buna  sau pot fi folosite drept referinte pentru adaugarea de imperecheri.

Optiunea  Silhouette Defeature este o optiune nou adaugata in SOLIDWORKS 2019 pentru a creste semnificativ viteza de simplificare a ansamblurilor.

Comanda Defeature a fost si ea imbunatatita in SOLIDWORKS 2019 si permite acum utilizatorilor simplificarea masiva a ansamblurilor pentru eliminarea tuturor detaliilor care nu sunt necesare, concomitent cu protectia proprietatii individuale.

Noile tehnologii de productie creeaza noi oportunitati pentru design.

SOLIDWORKS 2019 introduce instrumente noi pentru lucrul cu geometria mesh si pentru a accelera productivitatea in lucrul cu ansambluri. Preluati mult mai facil informatiile aflate in fisiere tip nor de puncte si remodelati piesele. Folositi de acum detectarea interferentei chiar si cand lucrati in mediul piesa in varianta multi-corp. Manageriati mai usor imperecherile in asambluri cu multe piese prin noua optiune disponibila in comanda mates: status (rezolvate, cu erori sau supradefinite) iar componentelor de biblioteca le poate fi blocata rotatia cu un singur click in optiunile de sistem.

Un click: zeci sau sute de mate-uri eliminate.

Vederile explodate si animatiile asociate sunt o modalitate foarte buna de comunicare si in SOLIDWORKS 2019 crearea acestor vederi este si mai usoara.

Sunt acum disponibile utilizarea „roll back bar” in interiorul pasilor exploziei iar acestia pot fi reordonati intocmai ca si operatiile prin drag and drop, iar din punct de vedere al animatiilor sunt disponibile mai multe formate pentru export – flash, MKV si MP4.

O imagine face cat 1000 de cuvinte dar o animatie valoreaza si mai mult.

SOLIDWORKS 2019 pune la dispozitie inclusiv imbunatatirea performantelor grafice pentru ansamblurile de dimensiuni mari oferind utiizatorilor o metoda optimizate de vizualizare pentru o performanta gererala superioara.

Opriti Large Assembly mode si totusi rotiti, mariti, micsorati sau deplasati imaginea ca si cum acest mod ar fi activ. Insa cu toate detaliile grafice disponibile.

O mai buna calitate a vizualizarii pentru ansamblurile de dimensiuni mari.

SOLIDWORKS 2019 contine multe imbunatatiri ce determina ca partea de detaliere 2D a proiectelor sa se faca mai rapid si mai usor. Noi comenzi ca Remoted Section sau noi optiuni dedicate detalierii tolerantelor va ajuta ca desenele voastre sa fie mai usor de inteles iar piesele mai usor de executat. Iar daca lucrati cu desene complexe, cu multe vederi si sectiuni, puteti de acum alege daca doriti sa intrerupeti actulizarea unor vederi specifice pana realizati toate modificarile asupra modeluli 3D. Vederile neactualizate sunt marcate diferit si un simplu Update View (nou in 2019) le reconecteaza cu modelul modificat.

Eficienta utilizarii resurselor inseamna viteza mai mare de lucru.

Folositi constrangeri legate de greutate, rezistenta, factorul de siguranta si mai nou frecventa (vibratii) pentru a obtine geometria optimizata automat.

Luati automat deciziile legate de topologia modelului vostru.

Aveti optiuni noi in ceea ce priveste proprietatile personalizate sau extragerea si marcarea tabelelor pentru gauri. Ori pentru detalierea marcajelor complexe cum ar fi cele pentru gauri, care contin numar, tip.

Generati mult mai rapid si eficient rapoartele de inspectie.

SOLIDWORKS MBD 2019 ofera acum suport pentru adnotarile specifice  reperelor din tabla (de exemplu liniile de indoire si informatii asociate), creste nivelul de protectie asupra proprietatii intelectuale securizand si ascunzand informatii din fisierle 3D pdf si pune la dispozitie posibilitatea de a copia reguli de cotare pe piese derivate.

Eliminati astfel timpul si costul asociat pentru obtinerea documentatiei in mod traditional (2D).

Operatiile inteligente folosite in SOLIDWORKS se extind si asupra modulului CAM. Orice modificare la nivelul tolerantelor aplicate in informatiile MBD asupra unori piese obtinute prin strunjire sunt imediat citite si interpretate, strategia de prelucrare modificandu-se automat pentru atingerea noilor valori ale tolerantelor. Tolerance-Based Machining din SOLIDWORKS CAM 2019 foloseste astfel informatiile continute in MBD pentru a automatiza programarea pieselor, reducand astfel timpul total alocat obtinerii acestora, de la proiectare si pana la executie.

Cu SOLIDWORKS CAM aveti acum optiunea de a defini strategii de prelucrare multiple si a le asocia CNC-urilor specificate. In plus, posibilitatea modificarii vitezei de avans  pentru prelucrarea arcelor sau a colturilor ascutite ori detectarea contactelor cu partea neactiva sculei si modificarea geometriei acesteia, adauga o mai mare flexibilitate procesului de programare.

Porniti de la design si folositi datele MBD in procesele de productie.

SOLIDWORKS 2019 introduce instrumente noi precum Slicing si 3D Texture, concomitent cu imbunatatirea comenzilor Projected Curve si Partial Chamfer, toate acestea venind in sprijinul modelarii mai rapide a pieselor cu informatii care provin din fisiere scanate.

Simplificati procedura de design a pieselor care folosesc un nor de puncte ca punct de start. Realizati sectiuni consecutive rapid prin Slicing pentru a reconstrui piesa, generati rapid forme complexe prin proiectia pe suprafete complicate folosind Projected Curve (dintr-o singura miscare in loc de 4 pasi ) sau generati geometrie 3D personalizata prin maparea texturilor!

SOLIDWORKS 2019 simplifica procesele complexe si aduce cele mai utilizate comenzi in varful degetelor voastre. Acces rapid cu previzualizare la ultimele 100 de documente SOLIDWORKS deschise, filtrabile dupa tip (piesa, ansamblu, desen), cu numele posibil a fi utilizat drept criteriu de cautare, modificarea modului de a gasi referintele si a schimba statutul lor sau accesul la instrumentul de masura indiferent daca sunteti in comanda de modificare a unei cote sau editati o operatie reprezinta cateva dintre noile optiuni aflate din versiunea 2019 la indemana utilizatorilor.
O experienta intuitiva inseamna o utilizare mai usoara si posibilitatea de a invata mai rapid.

Odata cu versiunea 2019, markup-urile 3D pot fi adaugate pe piese si ansambluri direct, prin folosirea dispozitivelor touch prin 3D Markup. Doar orientati modelul in pozitia dorita si puteti incepe. Markup-urile sunt salvate iar fisierele pot fi exportate in diverse formate si pot fi vizualizate pe dispozitive care sunt sau nu touch. Expuneti-va ideile de design rapid.

Colaborati mai eficient cu colegii vostri.

SOLIDWORKS Treehouse, aplicatia Standalone pentru construirea, vizualizarea si managementul structurii ansamblurilor din exteriorul SOLIDWORKS 3D CAD a fost imbunatatita cu noi caracteristici.
Extinderea capacitatilor permite o mai mare flexibilitate in utilizarea acestui instrument foarte util in organizarea ansamblurilor dpdv al subansamblurilor si pieselor continute si a desenelor de executie asociate. Fara sa fie nevoie sa deschideti SOLIDWORKS 3D CAD, creati proprietati personalizate pe care le puteti aplica fisierelor noi sau existente. Pentru a identifica fiecare componenta a structurii ansamblului puteti folosi acum orice proprietate personalizata, nu numai denumirea fisierului.

eDrawings 2019 faciliteaza colaborarea cu partenerii, furnizorii sau beneficiarii prin tipul de fisiere recunoscute si prin posibilitatea instalarii gratuite.

Cu eDrawings 2019 este posibila deschiderea mai multor tipuri de fisiere CAD, salvarea informatiilor in varianta web HTML. In plus a primit si un accelerator de performanta pentru vizualizarea ansamblurilor de dimensiuni mari.

Un sistem PDM bun, ofera acces la informatii chiar si utilizatorilor non CAD. Cu  SOLIDWORKS 2019 PDM Web2 puteti acum avea acces la orica date folosind browserul vostru favorit de internet.  SOLIDWORKS PDM Web2 lucreaza acum cu tehnologia WebGL™ care permite utilizatorilor sa vizualizeze modelele CAD de pe orice dispozitiv fara niciun viewer instalat. Cu o astfel de tehnologie modelele de dimensiuni mari sunt incarcate mai rapid si manipularea lor este mai lina. Preview-ul SOLIDWORKS eDrawings® in Windows® Explorer permite acum utilizatorilor sa comute la orice configuratie pentru modele 3D sau la orice foaie de desen pentru cele 2D.

Acces la si mai multe informatii pentru cei care nu utilizeaza SOLIDWORKS.

Operatia Tab and Slot ofera de acum posibilitatea de a lua in considerare mai multe scenarii. 7 noi facilitati adaugate comenzii aparute in 2018 ofera o mai mare flexibilitate in folosirea acesteia.

Iar flexibilitate mai mare inseamna productivitate mai mare si un drum mai scurt de la design la productie.

Accelerati procesele de design si productie.

Din versiunea 2019 puteti face ca proiectele voastre sa arate la o calitate fotografica si mai rapid, folosind AI Denoiser, materiale avansate, noi optiuni video si comportament fizic din lumea reala avand de acum la dispozitie si comenzi prescurtate de la tastatura.

SOLIDWORKS Visualize 2019 este concentrat sa va ajute sa va personalizati proiectele si sa oferiti mai departe clientilor o experienta cu caracteristici reale cat mai rapid posibil. Testati noua caracteristica AI Denoiser, care utilizeaza inteligenta artificala (AI) pentru a elimina „impuritatile” din imaginile randate, oferindu-va simultan o viteza de randare de 10 ori mai mare!

Exportati proiectele SOLIDWORKS pentru experiente Augmented Reality, Virtual Reality sau Web!

SOLIDWORKS XtendedReality (XR) permite exportul geometriei si al mediului (materiale, texturi, lumini, animatii explodate sau studii de miscare, configuratii si display states ori metadate) pentru a imbunatati colaborarea si a crea noi experiente prin integrarea modelelor in realitatea virtuala.

Simplificati traseul de la SOLIDWORKS CAD la XR (AR/VR/MR/Web).